Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onderdelen
U bent hier: Home Opleidingen Workshops - MOAcademy

MOAcademy

— gearchiveerd onder: ,

De MOAcademy is een dynamisch kennisplatform voor professionals die actief zijn op het terrein van market research, digital analytics en marketing. Binnen de MOAcademy behandelen we alle actuele thema’s van het vakgebied in praktische workshops van (doorgaans) een dag. Bij elke workshop geven we aan hoe theorie en praktijk zich tot elkaar verhouden.

 

Het programma van de MOAcademy voor 2014-2015 is gericht op diverse doelgroepen. Bij elke workshop staat voor wie deze primair bestemd is. Daarnaast geven de aanduidingen ‘A (junior), B (medior) en C (senior)’ aan op welk ervaringsniveau de workshop is afgestemd.

 

In het aanbod van workshops zullen naast bestaande en veel gevraagde onderwerpen, telkens workshops worden ontwikkeld die aansluiten bij de veranderende rol van marktonderzoek.

 

Het kenmerkende van alle workshops die de MOAcademy aanbiedt is dat deelnemers hun kennis verrijken, maar bovenal dat ze deze kennis direct kunnen toepassen, mede doordat de ingebrachte casuïstiek een belangrijk onderdeel is van alle workshops. De praktijk van de deelnemer staat centraal!

 

Blader bovenstaand door de programmakalender voor een overzicht van de MOAcademy-workshops t/m juni 2015, meer informatie en aanmelden vind je in de Agenda.
Document acties

Banner rechts_MOAcademy