May 30, 2017 Last Updated 9:23 AM, May 24, 2017

Ruurd Hielkema nieuwe senior research consultant Motivaction

Gepubliceerd in Personalia
Lees 1310 keer
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Getagged onder

Sinds januari werkt Ruurd Hielkema als senior research consultant bij Motivaction. Eerder was hij managing partner bij Trendbox.

Ruurd: “Door bij Motivaction aan de slag te gaan kan ik verder met waar ik van houd: waardevol onderzoek doen. In de Life & Living-database van Trendbox - overgenomen door Motivaction - wordt vanaf 1991 houding, gedrag en mentaliteit van de Nederlanders consument in kaart gebracht. Door het continue karakter geeft de database inzicht in de houding van consumenten over langere tijd en in de ontwikkeling daarvan zodat we vertaalslagen naar de toekomst kunnen maken.

Daarnaast is het Nationale Panel met zo’n 40.000 respondenten een aanvulling op StemPunt, het access panel van Motivaction.

En uniek is de kennis die met de Activatie Barometer is opgedaan. Met behulp van deze barometer hebben wij in de afgelopen zeventien jaar meer dan 1.300 promotie- en activatiecampagnes van vooral A-merken en retailers onderzocht. Het model levert waardevolle consumer insights die activatiecampagnes naar een hoger niveau kunnen tillen. Daarnaast is het een prima tool om snel en efficiënt activatieconcepten te pre-testen. Al deze instrumenten geven Motivaction nog meer mogelijkheden op het gebied van marktonderzoek en versterken zijn positie als het grootste onafhankelijke marktonderzoeksbureau van Nederland.”

Bron: Persbericht Motivaction, 27 januari 2017

Laatst aangepast op donderdag, 16 februari 2017 10:43