Apr 25, 2017 Last Updated 2:09 PM, Apr 21, 2017

Coolblue gaat samenwerking aan met mediabureau ZIGT

Gepubliceerd in Bureaus
Lees 795 keer
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Getagged onder

Coolblue heeft na een marktoriëntatie ZIGT als nieuw mediabureau gekozen. ZIGT zal Coolblue adviseren en ondersteunen bij de massamediale campagnes op onder meer TV en radio in zowel Nederland als België.

Belangrijk aspect in de keuze voor ZIGT was de culture fit op basis van de belangrijkste kernwaarden van Coolblue, te weten: Eigenzinnig, vrienden, flexibel en gewoon doen. Martine van Leeuwen, mediaplanner bij Coolblue zegt hierover: “Wat ons vooral aanspreekt in mediabureau ZIGT is hun transparantie. Dat sluit perfect aan bij onze kernwaarden: eerlijk, direct, open.” Daarnaast speelde de sterke ervaring van ZIGT met (r)etail in zowel Nederland als België een belangrijke rol in de keuze.

“Coolblue doet veel zaken inhouse en is daar zeer succesvol mee. Het merk zit mede door de propositie ‘alles voor een glimlach’ al in heel veel Nederlandse harten en verovert ook België. Wij zijn er trots op dat Coolblue ons gevraagd heeft om samen met hen te werken aan het verder optimaliseren van hun campagnes”, aldus Rogier Bruggeman van ZIGT.

Bron: Persbericht Zigt, februari 2017

Laatst aangepast op donderdag, 16 februari 2017 09:41
Redactie

De redactie plaatst artikelen van diverse bronnen en andere redacteurs. Heb je ook een interessant artikel? Mail naar Redactie@cloutoday.nl