Feb 20, 2017 Last Updated 2:52 PM, Feb 17, 2017

Zorgtotaal, het congres Marketing in de zorg van morgen

Gepubliceerd in Actueel
Lees 156 keer
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op 15 maart a.s. organiseert de MOA in samenwerking met Zorgtotaal een congres om zorgprofessionals te informeren over 'Marketing in de zorg van morgen; van procesgerichte naar persoonsgerichte zorg'. Wil je ook weten hoe je patienten kunt inzetten om je zorg te verbeteren? Kom dan ook!

De wereld van de zorg verandert snel, technologie maakt persoonlijke zorg haalbaar en zorgconsumenten verwachten steeds vaker zorg op maat. Hoewel patiëntparticipatie in de zorg gemeengoed is, beperkt het zich te vaak tot het instellen van een patiëntenbureau, een klachtenprocedure en een cliëntenraad. Terwijl het zoveel beter, leuker en sneller kan. Want om de zorg werkelijk te verbeteren is een structurele inbreng van patiënten voor de juiste beleidsvorming essentieel.

Op dit congres hoor je wat er in de branche verandert en hoe structurele en professionele vormen van patiëntenparticipatie kunnen helpen om de kwaliteit van zorg te verhogen, hoe zorgpaden efficiënter worden en kosten afnemen.

Het programma bestaat uit inspirerende keynotes (o.a. van Deloitte, Martini Ziekenhuis) en een keuze uit diverse kleinere sessies waarin je aan de hand van praktijkvoorbeelden te weten komt hoe E-health, informatievoorziening, marktonderzoek en patiënt journey’s bijdragen aan beter inzicht in de wensen en behoeften van patiënten en dus aan betere zorg. Ook is er voldoende gelegenheid om persoonlijke ervaringen uit te wisselen. Kijk hier voor meer informatie over het programma.

Het toegangsbewijs voor ‘Marketing in de zorg van morgen’ geeft je tevens toegang tot de vakbeurs Zorgtotaal, hét platform voor professionals in de intra- en extramurale zorg. Kijk voor meer informatie op Zorgtotaal.nl.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang en schrijf je nu in!


Datum: 15 maart 2017
Tijd: 09.30 – 17.00 uur
Kosten€145,-, excl. BTW
Locatie: Jaarbeurs, Supernova
Doelgroep: zorgmarketeers, communicatiemanagers, directie/managers zorginstellingen, onderzoekers, data-analisten

Laatst aangepast op woensdag, 15 februari 2017 17:11
Meer in deze categorie: R alternatief voor SPSS? »