Apr 23, 2017 Last Updated 2:09 PM, Apr 21, 2017

09 mei | MOA/Beeckestijn - Digital en Webanalytics Specialist (post-HBO opleiding)

Gepubliceerd in Kalender
Lees 2483 keer
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Word digital en webanalytics specialist!

logoSteeds meer oriëntatie en koopgedrag vindt online plaats. De uitdaging is om in de online communicatie zo goed mogelijk in te spelen op de behoeftes van de digitale consument. Dat kan door het vastleggen, analyseren en vervolgens optimaliseren van de digital customer journey. Maar wat leg je vast, hoe bepaal je waarop te sturen, hoe configureer je je (web)analytics tool, hoe vertaal je rapporten naar praktische inzichten en hoe zorg je dat deze inzichten resulteren in betere online campagnes, nuttige testen en een hogere conversie? Dat zijn belangrijke onderwerpen van de opleiding Digital- en Webanalytics Specialist.

Digital analytics als belangrijk vakgebied

Het vakgebied van digital analytics en web analytics is de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen. In de opleiding wordt praktische ervaring opgedaan met alle veelgebruikte webanalyse tools en oplossingen zoals Google Analytics, Adobe Analytics, tagmanagement, A/B testing tools en conversie optimalisatie. Het Google Analytics Individual Qualification examen maakt onderdeel uit van de opleiding.

Zelf aan de slag als digital analist

Met de opleiding Digital- en Webanalytics Specialist leert u de praktijk van het analyseren van digitale en online data. De opleiding is ontwikkeld voor (young) professionals die zelf aan de slag willen op het gebied van webanalyse, digital analyse en online marketing. Naast de opleidingsdagen is ook zelfstudie nodig om de theorie en praktijk goed onder de knie te krijgen. Binnen enkele maanden leert u op tactisch en operationeel niveau hoe u succesvol webanalyse tools selecteert, implementeert en gebruikt. Dankzij de zeer ervaren docenten, de interactie met studiegenoten, de praktische kennis, de groepsopdracht, de examens en de vele cases bent u binnen enkele maanden een praktische digital analist / webanalist.

De opleiding Digital & Webanalytics Specialist heeft Beeckestijn Business School ontwikkeld in samenwerking met MOA.

In het kort

  • College: Avondopleiding: 16.30 - 21.30 uur en dagopleiding 9.45 - 17.00 uur

  • Duur: 18 colleges, 4 maanden

  • Kosten: € 4.650 - excl. BTW, excl. examengeld en excl. studiemateriaal
  • 
Locaties: Amsterdam, Utrecht, Leusden

Datum en locatie

Meer informatie via Beeckestijn. 

  • dinsdag 9 mei 2017, Amsterdam (Avondopleiding)

inschrijven

 

 

 

 

Voor meer informatie over de opleiding Digital- en webanalytics Specialist kunt u gratis en vrijblijvend deelnemen aan een proefcollege. Een proefcollege geeft u een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen; onderwerpen als de opzet en onderwerpen van de colleges, einddoel van de opleiding, studiebelasting en de overeenkomsten en verschillen met gerelateerde opleidingen etc. komen aan de orde.

De proefcolleges worden gegeven op diverse opleidingslocaties of in de vorm van een webinar. Lees meer over de proefcolleges.

woensdag 8 maart 2017, 19.00 - 21.00, Amsterdam
maandag 13 maart 2017, 19.00 - 21.00, Webinar
dinsdag 14 maart 2017, 19.00 - 21.00, Leusden

Meer informatie of schrijf je direct in.

      Aanmelden proefcollegeDownload brochure

Laatst aangepast op woensdag, 08 maart 2017 10:31