May 29, 2017 Last Updated 9:23 AM, May 24, 2017

Beachvolleybal Toernooi

Gepubliceerd in Actueel
Lees 864 keer
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Voorafgaand aan de uitreiking van de MOAwards op 7 juni, zal geheel volgens traditie weer het sportieve MOAwards Beachvolleybal Toernooi plaatsvinden. Ga jij graag de sportieve strijd aan met jouw Research concollega’s?

SSI is er de afgelopen twee jaren op rij met de befaamde beker vandoor gegaan. Zij zijn bloedfanatiek en gaan er ongetwijfeld alles aan doen om de anderen weer af te troeven. Wie steekt daar een stokje voor?

Ook als je niet per se voor de winst gaat, maar gewoon houdt van gezelligheid, teamwork en contact met andere researchers in een ongedwongen sfeer, is het MOAwards beachvolleybal toernooi the place to be. Ga op woensdag 7 juni de uitdaging aan met collega’s/vrienden/vakgenoten en doe mee aan het MOAwards Beachvolleybal toernooi!

We spelen vier tegen vier; teams bestaan uit max. vijf personen. Iedereen mag meedoen, je kunt dus een team samenstellen met je collega's, zakenrelaties en/of vrienden. De kosten bedragen slechts €75,- per team, inclusief 4 consumpties p.p.

Programma:

Om 14:30 ontvangen wij alle teams bij Tijn Akersloot (naast Beachclub Vooges).

Om 15:00 starten wij met de wedstrijden.

Van 15:45 tot 16:15 zal er een korte pauze plaatsvinden.

Om 16:15 beginnen de finales en om 17:00 zal het toernooi eindigen met de prijsuitreiking.

Na de prijsuitreiking kunnen jullie direct door naar de MOA Beachparty (apart aanmelden), waar we de winnaars van de MOAwards 2017 bekendmaken (er zijn douches en kleedkamers aanwezig op de locatie van het beachvolleybal.). De winnaars verdienen naast de overwinningsbeker een eervolle vermelding in de eerstvolgende editie van Clou en kunnen ook nog rekenen op een fantastische eerste prijs!

Bij (heel) slecht weer zal het Beachvolleybal toernooi niet doorgaan.

Meld jouw team aan voor het MOAwards Beachvolleybal Toernooi door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve groet,

Team MOA

Laatst aangepast op woensdag, 24 mei 2017 13:51