May 25, 2017 Last Updated 9:23 AM, May 24, 2017

SMART zoekt nieuwe bestuursleden!

Gepubliceerd in Actueel
Lees 319 keer
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

SMART, de organisatie voor startende talenten op het gebied van marketing en research, zoekt nieuwe bestuursleden. We zijn op zoek naar jou! Misschien ben je al bekend met SMART, maar misschien ook nog niet.

Geen probleem we leggen in het kort uit wie we zijn en wat we doen: SMART dient als ontmoetingsplaats voor actieve en enthousiaste young professionals van marketing informatie en marketing insights, zowel aan de (marktonderzoek)bureauzijde als aan de bedrijfszijde (o.a. product managers, brand managers). De ontmoetingsplaats van SMART brengt betrokken, inspirerende en veelzijdige mensen in hetzelfde vakgebied bijeen en werkt horizon verbredend. Het SMART bestuur organiseert elk jaar verschillende events en een congres. 

Na een jaar vol geslaagde events is het voor de helft van het SMART bestuur tijd om plaats te maken voor vier frisse blikken! Lijkt het je als young professional leuk om inspirerende events en congressen op te zetten? Bij te dragen aan grotere bekendheid van SMART? En daarnaast ook je eigen skills en CV een extra boost te geven? Meld je dan snel aan voor het bestuur! Een bestuursfunctie ga je aan voor de periode van twee jaar en kost je slechts een paar uurtjes per maand (soms wat meer, soms wat minder). 

Lees meer over het bestuur en hoe je je kunt aanmelden op http://smartonderzoek.com/index.php/blog

Je kunt je sollicitatie tot 25 mei opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Zet maandagavond 29 mei alvast in je agenda want dan vinden de gesprekken plaats.

Laatst aangepast op woensdag, 24 mei 2017 16:31