Events

De MOA organiseert jaarlijks een aantal interessante events die aansluiten op de laatste insights en issues die spelen binnen het vakgebied. Tijdens deze events kunnen bezoekers zich laten inspireren door (inter)nationale keynotes, bevlogen presentaties en boeiende sessies met branchegenoten.

MIE

Met ruim 2500 bezoekers is het MIE Nederlands Grootste Marketing Insights Event van de Benelux.

Het MIE is hét kennisplatform voor data-analisten, insights managers en research professionals en voor iedereen die werkt en leeft in de marketing.
Dit tweedaagse event biedt ook een volwaardig Engelstalig programma.
Volgende editie: februari 2021, Jaarbeurs Utrecht

MOAwards

Het jaarlijkse, meest toonaangevende netwerkevent, waar insights professionals, webanalisten en opdrachtgevers elkaar ontmoeten. Tijdens dit event worden eveneens de vakprijzen op het gebied van Marketing Insights, Onderzoek en Analytics uitgereikt, met als hoogtepunt de verkiezing van Bureau van het jaar.
Volgende editie: 11 juni 2020

moawards

Digital Analytics Congres

De MOA-profgroep Digital Analytics organiseert dit jaarlijkse event voor iedereen die zich bezighoudt met het rapporteren, analyseren en optimaliseren op basis van digital data om inzichten in klantgedrag te vergroten, campagnes te verbeteren en sites te optimaliseren. Een dag vol internationale topsprekers, interessante expertsessies en boeiende klantcases over zeer actuele thema’s.
Volgende editie: oktober 2020.

DAC

Marketing-Insights in de Zorg van morgen

Jaarlijks terugkerend congres, georganiseerd door de MOA-profgroep Healthcare, gericht op marketeers en insights professionals in de zorg. Het congres biedt verdieping aan actuele thema’s en de issues die spelen binnen de Nederlandse gezondheidszorg.
Volgende editie: 2021, Jaarbeurs Utrecht

Marketing insights in de zorg van morgen

Junior MIE

De meest interessante en actuele keynotes en presentaties van het MIE worden door de MOA uitgenodigd om nogmaals te presenteren, maar dan aan de Next Generation. Studenten van verschillende Universiteiten en Hogescholen in Nederland krijgen op deze manier de kans om theorie en praktijk aan elkaar te koppelen en samen te discussiëren over actuele thema’s. Bekijk de impressie van afgelopen jaar.
Volgende editie: 18 maart 2020, Universiteit Utrecht

Symposium Sensory Research

A 2-yearly symposium organized by the MOA Expert Group Sensory Research. The Expert Group Sensory Research is a platform for debate for and about sensory/consumer research. Its goal is to safeguard quality and encourage the exchange of knowledge and good training within this discipline and the professional domain. The symposium is fully in English and it's ultimate goal is to find the best match between the latest scientific insights on sensory, consumer and business demands.
Next edition: November 2020

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.