May 30, 2017 Last Updated 9:23 AM, May 24, 2017

Na twee jaar neemt SMART afscheid van Rianne, Rachelle en Freek als bestuursleden. Met hun inzet hebben zij de afgelopen jaren veel mooie activiteiten weten neer te zetten voor SMART. 

Voor hen is nu de tijd gekomen om het stokje door te geven aan nieuwe kandidaten.

Een bestuursfunctie bij SMART is voor een periode van twee jaar. Als bestuurslid ben je mede verantwoordelijk voor het organiseren van onze events zoals de SMART Up! en het jaarlijkse SMART Congres en je zet je in om de bekendheid van SMART te vergroten. Een bestuursfunctie geeft je de gelegenheid om je vakkennis uit te breiden en je netwerk te vergroten. Een ideale mogelijkheid om als young professional wegwijs te worden in de wereld van marktonderzoek en marketing!

Ben je voor twee jaar beschikbaar, heb je maximaal vijf jaar werkervaring en lijkt het je leuk om in het SMART bestuur aan de slag te gaan? Mail ons(Link: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dan je motivatie vóór 10 mei en we zullen je uitnodigen voor onze kennismakingsavond op 24mei.

Op 13 april vond in De Nieuwe Liefde in Amsterdam het jaarlijkse SMART-congres plaats. Tijdens deze dag stond het thema ‘Be SMART, lead the change’ centraal. De wereld om ons heen verandert snel en het anticiperen op de toekomst wordt steeds belangrijker.