Jan 21, 2017 Last Updated 1:38 PM, Jan 20, 2017
Vacatures

Vacatures (158)

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Plaats hier uw vacature en u weet zeker dat u de juiste doelgroep voor uw vacature bereikt. Stuur uw vacature naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

samhealth is een marktonderzoek- en adviesbureau, actief in de gezondheidszorg. Bij samhealth hebben we plezier in ons vak. Dat plezier, die passie, zorgt samen met vakmanschap en creativiteit voor de beste marketingoplossingen voor onze klanten. Op deze manier verbinden we markten en mensen in het domein van de healthcare.

Beoordeel dit item
(4 stemmen)

KB, nationale bibliotheek zoekt een Adviseur Onderzoek en Kennisdeling. De Koninklijke Bibliotheek verricht onderzoek naar de stand van zaken in de bibliotheeksector. De Koninklijke Bibliotheek verzamelt bestaande statistische en andere onderzoeksgegevens, laat onderzoek verrichten, analyseert de bevindingen en verspreidt de uitkomsten. Ben jij de Adviseur Onderzoek en Kennisdeling die samen met ons de gegevensverzameling voor Openbare Bibliotheken verder wil uitdenken en inrichten?

Totta - Kwalitatief onderzoeker

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde kwalitatief onderzoeker (3-5 jaar werkervaring) die ons onderzoeksteam wil komen versterken.

Misschien ben jij wel degene die we zoeken! En met ‘we’ bedoelen we Totta Research, een snelgroeiend marktonderzoeksbureau in Amsterdam.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

A colorful opportunity to influence major international marketing strategies and communications campaigns.

AkzoNobel’s Decorative Paints (DP) business area adds color to people’s lives with a full range of interior and exterior decoration and protection products for the professional and consumer markets.

Action - Commercial Analyst

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

“As Commercial Analyst you are one of the key supporting members of the Buying and Merchandising organization reporting to the Manager Analytics. You will analyze the large amount of data to tackle Action’s commercial challenges to optimize the assortment and sales. Your analysis will therefore be a direct contribution to the growth of Action.”

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Haal jij nét dat ene inzicht uit een enorme berg aan data en maak jij zo het verschil? Weet jij wat de trends zijn op mediagebied voor alle doelgroepen? En geef jij dát slimme media-advies waardoor verkoop door het dak schiet? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons research team zijn wij per direct op zoek naar een:

Marketing intelligence analist (m/v) - Hoofddorp, fulltime

Respondenten.nl - Account Manager

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ben jij onze nieuwe Account Manager?

Respondenten.nl regelt alles op het gebied van marktonderzoek. Wij hebben een panel met consumenten en verschillende specialisten panels, een onderzoekslocatie in Amsterdam en bieden verschillende oplossingen voor online onderzoek.

Delta Lloyd - Marketeer

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig (laten) analyseren van klant- en marktgegevens en/of het optimaal inzetten van marketing- en verkoopinstrumenten met als doel het identificeren en creëren van commerciële kansen.