Apr 25, 2017 Last Updated 2:09 PM, Apr 21, 2017
Vacatures

Vacatures (173)

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature? Bekijk onze advertentietarieven en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ben jij een analytisch wonder die marktonderzoek kan ontwikkelen en uitvoeren én de uitkomsten met flair kan presenteren aan de marketeers? 

Strategisch sterke marktonderzoeker op academisch niveau levert een inspirerende bijdrage aan de continue ontwikkeling van de Nederlandse marketing- en sales strategieën, gebouwd op betrouwbare data.

Essent - Senior Marketing Analyst

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Als Senior Marketing Analyst werk je vanuit onze Formule-organisatie en maak je deel uit van het team Research, Analytics, Database Marketing & Reporting (14 FTE, een nieuwe succesvolle combinatie van zeer gedreven fact based analisten) en rapporteer je rechtstreeks aan de manager van het team.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Met 20 betrokken personen vormen wij Moventem. Het is onze missie om opdrachtgevers met betrouwbaar onderzoek en advies te ondersteunen bij het nemen van beslissingen. Wij werken met name voor en samen met provinciale en gemeentelijke overheden en Openbaar Vervoer bedrijven in heel Nederland.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Met 20 betrokken personen vormen wij Moventem. Het is onze missie om opdrachtgevers met betrouwbaar onderzoek en advies te ondersteunen bij het nemen van beslissingen. Wij werken met name voor en samen met provinciale en gemeentelijke overheden en Openbaar Vervoer bedrijven in heel Nederland.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ben jij startend op de arbeidsmarkt en wil je aan de slag als marktonderzoeker? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven starter die zich wil ontwikkelen tot kwantitatief marktonderzoeker.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Wie zijn wij?

Om talenten te kunnen laten bloeien, vernieuwen we het leren. Samen met scholen en docenten. We willen leerlingen laten leren op een manier die bij ze past en die leren leuker maakt. Zo verhogen we leerrendement en halen we samen meer uit ieder talent.

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Hey conversietalent: analyseer, converteer en migreer, en optimaliseer onze software-oplossingen. Join our team en voeg je bij onze kleurrijke bedrijfscultuur.

Een voortdurende uitdaging: aan de slag als Conversie Specialist

Op de afdeling Ontwikkeling & Kwaliteit zijn we continu bezig met het converteren en migreren van data van nieuwe of bestaande klanten die met ons informatiesysteem USER (gaan) werken. Als Conversie Specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van conversie-oplossingen en scripts die benodigd zijn voor het converteren van data uit verschillende bronnen. Je weet onze doelstellingen te vertalen naar concrete oplossingen op softwaregebied en ontvangt van de afdelingsmanager of Product Owner richtlijnen die je hierbij helpen.

Enkele taken:

 • Inhoudelijke controles uitvoeren van proefconversies, bevindingen vastleggen en oplossingen bedenken voor optimalisatie.
 • Proefconversies beoordelen op uitvoerbaarheid voor ingebruikname, waarna deze in samenwerking met de klant worden uitgevoerd.
 • De conversieplanning afstemmen met de projectleider en regelmatig contact onderhouden met klanten omtrent proefconversies.

Dit vragen wij van jou

Communicatief vaardig, analytisch en flexibel? Cliché, maar toch echt onderdeel van jouw DNA. Jij bezit het hele pakket, maar weet je wel te onderscheiden van de kudde. Hoe? Met een flinke portie lef, initiatief en ambitie om jouw ideeën om te zetten in softwareresultaat dat converteert. Met als doel: klanten voorzien van een geïntegreerde oplossing. Daarnaast:

 • beschik je over een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur richting informatica;
 • heb je minimaal 3 jaar ervaring met Oracle SQL – PL/SQL, evenals ervaring met het opstellen van conversiescripts;
 • ben je bekend met agile werken;
 • ben je op de hoogte van de laatste softwareontwikkelingen die je weet te vertalen naar conversie-oplossingen.

Jij versus wij: ons aanbod

Groeien doen we zeer gestaag. Nieuw ervaren talent is dan ook van harte welkom bij Impulse Info Systems. We kenmerken ons door een platte structuur, informele werksfeer en een kleurrijk personeelsbestand. Wat betekent deze uitdaging voor jou?

 • Een marktcomfort salaris, afhankelijk van ervaring
 • 38 vakantiedagen (fulltime basis)
 • Gerichte trainingen en opleidingen om vakkennis uit te diepen
 • Volop ruimte voor eigen inbreng en creativiteit

Solliciteren en conversie realiseren

Conversie optimaliseren van a tot z: geef jij impuls aan onze conversieplanning? Mail je cv en bijbehorende motivatiebrief naar Linda Christoffel via de ​link.

​Klik hier voor het sollicitatieformulier!​

Vragen? Je kunt ons bereiken via 088 055 0630.

Impulse Info Systems

Impulse Info Systems is één van de grootste leveranciers van zorgapplicaties in de Geestelijke Gezondheidszorg. Binnen de verslagingszorg zijn we tevens marktleider. Onze specialismen zijn softwareontwikkeling, consultancydiensten, helpdeskondersteuning, beheer, opleidingen en het leveren van ICT-infrastructuren. In 1994 hebben we het innovatieve zorginformatiesysteem USER op de markt gebracht voor de verslavingszorg. Een applicatie met één geïntegreerde oplossing die inmiddels door een groot aantal zorginstellingen in heel Nederland wordt gebruikt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

​Trefwoorden​: Vacature, Full-Time, Oldenzaal, Software ontwikkeling, Software Developer

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Heb je de ambitie om in je nieuwe baan verantwoordelijkheid te nemen en zowel commercieel als inhoudelijk te werken in de markt van food, health, home en media? Dan is de functie van Marktanalist bij Multiscope op je lijf geschreven.