Mar 25, 2017 Last Updated 9:59 AM, Mar 20, 2017
Vacatures

Vacatures (168)

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature? Bekijk onze advertentietarieven en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ben jij de Optimalisatie Specialist die wij zoeken? Zijn jouw mobiele apparaten vergroeid met je hand? Als Optimalisatie Specialist voor onze Mobile Apps ben jij dagelijks bezig om, op een data gedreven manier, nieuwe mogelijkheden te vinden de apps van KPN zo goed en zo snel mogelijk te laten groeien op het gebied van acquisitie en retentie van gebruikers.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

For our office in Amsterdam (NL), we are currently looking for a fulltime Senior Quantitative Research Consultant. 

  • You are responsible for the realization of market research consulting projects from A to Z.
  • These projects will encompass every aspect of the NPD-funnel and shopper journey. Both offline and online.

KWH - Onderzoeker

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector) staat al ruim 20 jaar tussen de corporatie en haar huurders. Als vereniging voor, door en met corporaties wordt KWH breed herkend en erkend in de corporatiesector. Meer dan 2 miljoen huurders vertrouwden al hun oordeel aan KWH toe via de onderzoeken van KWH.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Hill+Knowlton Strategies is een wereldwijd opererend communicatieadviesbureau. Ook in Nederland behoren wij tot de top van de markt en met kantoren in Amsterdam en Den Haag zijn wij een sterke lokale speler. De 40 consultants van Hill+Knowlton Strategies worden ingeschakeld "als het er écht om gaat".

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Weet jij als sociaal wetenschapper hoe je mensen verbindt met marketing? Heb jij een passie voor kwalitatief onderzoek en vertaal jij de resultaten hiervan naar concrete marketingoplossingen? Team up met Beautiful Lives, hét kwalitatieve marktonderzoeksbureau van Nederland, die oplossingen biedt voor merken als FrieslandCampina en Philips.

Beoordeel dit item
(1 Stem)

De Sint Maartenskliniek is als gespecialiseerd ziekenhuis in Nederland en Europa toonaangevend in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging. Patiënten kunnen bij ons ziekenhuis terecht voor behandeling van relatief eenvoudige tot zeer complexe aandoeningen op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. De Sint Maartenskliniek is in 2015 verkozen tot de meest patiëntvriendelijke kliniek van Nederland.

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Haal jij voor ons de toekomst in huis? Ben jij die enthousiaste onderzoeker trends en beroepen? Reageer dan snel op onze vacatures:

In verband met uitbreiding van ons team ABD zijn er drie vacatures voor:

(Ervaren) praktijkgericht onderzoeker trends en beroepen
voor team Arbeidsmarkt-, BPV- en Doelmatigheidsinformatie (0,8/1,0 FTE)

Beoordeel dit item
(1 Stem)

WIJ Special Media (WSM) is een data georiënteerd mediabedrijf dat zich richt op aanstaande en jonge gezinnen. Door de ambitieuze groei op het gebied van onderzoek is de behoefte ontstaan aan ondersteuning van marktonderzoek binnen de organisatie. We zijn direct op zoek naar een:

Marketing Intelligence Specialist (M/V), (24 – 32 uur)