Feb 20, 2017 Last Updated 2:52 PM, Feb 17, 2017

WIJ Special Media - Marketing Intelligence Specialist

Gepubliceerd in Vacatures
Lees 237 keer
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

WIJ Special Media is een data georiënteerd mediabedrijf dat zich richt op aanstaande en jonge gezinnen. Zij is marktleider in de communicatiemarkt voor aanstaande en jonge ouders en verleent diensten op het gebied van consumentendata, advertising, sampling en online media.

WIJ Special Media beschikt over de grootste jonge gezinnen database met daarin kwalitatieve doelgroep gegevens die gericht ingezet kunnen worden om doelstellingen van partners te realiseren. De media die WIJ Special Media inzet zijn multimediaal. WIJ Special Media is onder andere bekend om het sample pakket “de blije doos”, haar websites WIJ.nl en Wijalamama.nl, en haar magazine “WIJ” (oplage 175.000). WIJ Special Media is onderdeel van Prénatal Moeder en Kind B.V.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

  Marketing Intelligence Specialist (M/V), (24 – 32 uur)

Door de ambitieuze groei op het gebied van onderzoek is een behoefte ontstaan aan ondersteuning van marktonderzoek binnen de organisatie. WIJ Special Media voert onderzoek uit in opdracht van adverteerders, daarnaast verzorgen we uitnodigingstrajecten voor externe onderzoeksbureaus. WIJ Special Media heeft ook een eigen WIJ Monitor ontwikkeld die gedetailleerde analyses voor category management levert om zowel markttrends als de specifieke behoeften van de klant te kennen. Je analyseert data, maakt overzichten van de gegevens, voert zelf (online) marktonderzoek uit en adviseert bij de interpretatie van de resultaten. Je maakt en analyseert ook statistieken met betrekking tot de online activiteiten. Je onderhoudt contacten met interne en  externe opdrachtgevers. Je werkt nauw samen met sales collega’s, marketeers en datamedewerkers.  

Functie eisen:

•    Opleidingsniveau: Minimaal een afgeronde HBO opleiding
•    3-5 jaar ervaring als marktonderzoeker
•    Expert in Excel  
•    Kennis van Selligent form is een pré
•    Ervaring met Nielsen en GfK data is een pré
•    Talenkennis: Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
•    Initiërend, zelfstandig, scherpe analytische vaardigheden, nauwkeurig, flexibel, assertief, resultaatgericht, gedreven en ambitieus, hands on mentaliteit

Wij bieden een afwisselende baan in een enthousiast, dynamisch en gedreven team in Hoorn. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Interesse? Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.wijspecialmedia.nl en neem snel contact met ons op. Je kunt je schriftelijke sollicitatie met c.v. rechtstreeks richten aan WIJ Special Media BV, T.a.v. Marjolein Stroekman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op woensdag, 08 februari 2017 11:25