May 29, 2017 Last Updated 9:23 AM, May 24, 2017

(Vervuld) WIJ Special Media - Marketing Intelligence Specialist

Gepubliceerd in Vacatures
Lees 1244 keer
Beoordeel dit item
(1 Stem)

WIJ Special Media (WSM) is een data georiënteerd mediabedrijf dat zich richt op aanstaande en jonge gezinnen. Door de ambitieuze groei op het gebied van onderzoek is de behoefte ontstaan aan ondersteuning van marktonderzoek binnen de organisatie. We zijn direct op zoek naar een:

Marketing Intelligence Specialist (M/V), (24 – 32 uur)

WSM voert onderzoek uit in opdracht van adverteerders en we verzorgen uitnodigingstrajecten voor externe onderzoeksbureaus. Ook heeft WSM een eigen WIJ Monitor ontwikkeld die gedetailleerde analyses voor category management levert om zowel markttrends als de specifieke behoeften van de klant te kennen. Jij analyseert de data, maakt overzichten van de gegevens, voert zelf (online) marktonderzoek uit en adviseert bij de interpretatie van de resultaten. Je maakt en analyseert ook statistieken met betrekking tot de online activiteiten. Je onderhoudt contacten met interne en externe opdrachtgevers. Je werkt nauw samen met sales collega’s, marketeers en datamedewerkers. 

Functie eisen:

•    Opleidingsniveau: Minimaal een afgeronde HBO opleiding
•    3-5 jaar ervaring als marktonderzoeker
•    Expert in Excel  
•    Kennis van Selligent form is een pré
•    Ervaring met Nielsen en GfK data is een pré
•    Talenkennis: Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
•    Initiërend, zelfstandig, scherpe analytische vaardigheden, nauwkeurig, flexibel, assertief, resultaatgericht, gedreven en ambitieus, hands on mentaliteit

Wij bieden een afwisselende baan in een enthousiast, dynamisch en gedreven team in Hoorn. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

WSM is marktleider in de communicatiemarkt voor aanstaande en jonge ouders en verleent diensten op het gebied van consumentendata, advertising, sampling en online media. We beschikken over de grootste jonge gezinnen database met daarin kwalitatieve doelgroep gegevens die gericht ingezet kunnen worden om doelstellingen van partners te realiseren. De WIJ media is multimediaal. We zijn o.a. bekend om het sample pakket “de blije doos”, de websites WIJ.nl en Wijalamama.nl en ons magazine “WIJ” (oplage 175.000). WSM is onderdeel van Prénatal Moeder en Kind B.V.

Interesse? Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.wijspecialmedia.nl en neem snel contact met ons op. Je kunt je schriftelijke sollicitatie met c.v. rechtstreeks richten aan WIJ Special Media BV, T.a.v. Marjolein Stroekman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatst aangepast op maandag, 03 april 2017 09:52