May 29, 2017 Last Updated 9:23 AM, May 24, 2017

Sint Maartenskliniek - Markt- en verkoopanalist (M/V)

Gepubliceerd in Vacatures
Lees 874 keer
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Getagged onder

De Sint Maartenskliniek is als gespecialiseerd ziekenhuis in Nederland en Europa toonaangevend in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging. Patiënten kunnen bij ons ziekenhuis terecht voor behandeling van relatief eenvoudige tot zeer complexe aandoeningen op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. De Sint Maartenskliniek is in 2015 verkozen tot de meest patiëntvriendelijke kliniek van Nederland.

De stafafdeling Verkoop & Marketing speelt een belangrijke rol bij het realiseren van de ambities van de Sint Maartenskliniek door het versterken van de marktpositie richting patiënten, verwijzers, professionals en verzekeraars. Verkoop & Marketing valt rechtstreeks onder de Raad van Bestuur en bestaat uit een manager, een marketingadviseur, een accountmanager voor de verwijzers en een markt- en verkoopanalist.


Voor de stafafdeling Verkoop & Marketing zijn wij op zoek naar een:

MARKT- EN VERKOOPANALIST (M/V)

voor 32-36 uur gemiddeld per week (= 88,89 -100 %)

De functie

Ben jij een pro-actieve markt- en verkoopanalist die mee wil bouwen aan het professionaliseren van een (nog vrij nieuw) team Verkoop, Marketing & Relatie Management? Dan zijn wij op zoek naar jou.
Als markt- en verkoopanalist verzamel en structureer je relevante kwalitatieve en kwantitatieve marktinformatie (markt, patiënten, verwijzers). Je stelt rapportages op en vertaalt data samen met het team in commerciële verbetervoorstellen en proposities. Hiernaast vervul je de operationele coordinatie richting de afdeling Finance (database management en controlling).


Wij zoeken

Een fact-based gedreven persoon met een commerciële inslag en een echte doe-mentaliteit.
•    Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Je weet welke data er verzameld moeten worden voor kwalitatief en kwantitatief onderzoek, en trekt hier waardevolle conclusies uit.
•    Je bent commercieel onderlegd. Je denkt primair vanuit kansen en het verkrijgen van nieuwe inzichten om de commerciële slagkracht van de organisatie te vergroten.
•    Je bent een procesdenker en goed in structuur aanbrengen? Je onderhoudt operationeel de contacten met de financiële afdeling. Je bent gezond kritisch, zoekt totaal overzicht, maar wilt ook alle details kennen. Je neemt geen genoegen met halve antwoorden.
•    Je kunt effectief samenwerken en uitkomsten goed presenteren en overbrengen naar opdrachtgevers. Je creëert draagvlak voor data gedreven inzichten.
•    Je hebt een relevante WO-opleiding en 5 tot 7 jaar ervaring in vergelijkbare functies, bij voorkeur (deels) in de gezondheidszorg.
•    Je hebt diepgaande kennis van excel, powerpoint en  statistische tools. Ervaring met CRM pakketten en SAS is een pré.


Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar, in een vooruitstrevend ziekenhuis dat volop in beweging is. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in functiegroep 60. Het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, minimaal € 2.960,-- en maximaal € 4.303,-- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast bieden wij 8,33% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag en een goede pensioenvoorziening.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Stephan van Kuik, manager Verkoop & Marketing, telefoonnummer 024 - 365 90 82.

Je sollicitatie met cv kun je vóór 15 maart 2017 mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., gericht aan de Sint Maartenskliniek, Personeel & Organisatie, t.a.v. Paul Claessen, P&O adviseur, onder vermelding van vacaturenummer 23/2017. Schriftelijk solliciteren kan ook naar: Postbus 9011, 6500 GM Nijmegen.

Graag zien we bij de sollictatiebrief ook jouw idee over met welke concrete analyse/ onderzoeken je zou starten bij de Sint Maartenskliniek, met onderbouwing hoe je dit vervolgens aanpakt. Informatie over ons ziekenhuis en onze patiënten vind je op www.maartenskliniek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Laatst aangepast op donderdag, 09 maart 2017 11:44
Meer in deze categorie: KWH - Onderzoeker »