May 29, 2017 Last Updated 9:23 AM, May 24, 2017
Gepubliceerd in Vacatures
Lees 1246 keer
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Getagged onder

KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector) staat al ruim 20 jaar tussen de corporatie en haar huurders. Als vereniging voor, door en met corporaties wordt KWH breed herkend en erkend in de corporatiesector. Meer dan 2 miljoen huurders vertrouwden al hun oordeel aan KWH toe via de onderzoeken van KWH.

Dienstverlening, benchlearning en huurdersbetrokkenheid zijn de kernthema’s. KWH staat voor het inzichtelijk maken van beleving van de huurder. Hierdoor kan een echt gesprek ontstaan tussen de corporatie, huurders en lokale belanghouders over hoe prettig te wonen. Zo ontstaat wederzijdse betrokkenheid en vertrouwen.

KWH is een eigentijdse vereniging. Samen met de leden heeft KWH heldere uitgangspunten en standaarden ontwikkeld om de beleving van huurders in beeld te krijgen. KWH bewaakt en actualiseert deze standaarden met zorg, zodat prestaties onderling vergelijkbaar blijven en zowel voor corporaties als voor huurders echt betekenis hebben. KWH heeft de ambitie om corporaties te helpen in de beweging om nog klantgerichter te werken.

Onze betrokkenheid bij corporaties kenmerkt zich door structurele, intensieve contacten. KWH is de sparring-partner die naast de corporatie gaat staan en ze met concrete dienstverlening en adviezen ondersteunt. Passie voor de klant zit in onze genen. Kernwoorden die passen bij KWH zijn professioneel, klantgericht, verbindend en inspirerend. KWH is geen belangenbehartiger richting de politiek. KWH heeft geen winstoogmerk, eventueel overtollige middelen zet KWH in voor stimulering van innovatie.

KWH is op zoek naar een

Onderzoeker (fulltime, 36 uur)

Wat ga je doen?

Onze verschillende en flexibele huurdersonderzoeken waar we jaarlijks meer dan 200.000 huurders mee bereiken, levert een schat aan onderzoeksdata. Vanuit jouw rol als onderzoeker analyseer jij deze data en geef je betekenis aan de cijfers. Ook denk je mee over de doorontwikkeling van onze onderzoeken en over manieren waarop onderzoeksdata het beste ontsloten kan worden richting onze leden.

Wat dit concreet betekent:

  • Je maakt analyses van bestaande onderzoeksdata, zowel voor individuele corporaties als sectorbreed
  • Je levert een bijdrage aan dataverzameling, analyses en rapportages ten behoeve van de Aedes-benchmark
  • Je ondersteunt onze adviseurs bij onderzoeksvragen van en maatwerkoplossingen voor leden
  • Je ondersteunt de procesmanager bij de logistieke planning en organisatie van alle huurdersonderzoeken en helpt leden bij vragen hierover
  • Je levert een bijdrage aan de doorontwikkeling en het gebruiksvriendelijker maken van onze onderzoeken
  • Je levert een bijdrage aan de (door)ontwikkeling van tools waarmee onderzoeksdata richting onze leden op een gebruiksvriendelijke en moderne manier worden ontsloten.
  • Je levert een bijdrage aan sectoronderzoeken en vertaling naar presentaties, artikelen en brochures.

Wat vragen we van je?

Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO- of WO-opleiding (bij voorkeur psychologie, sociologie, econometrie of bedrijfskunde) met een uitstekende beheersing van SPSS en Excel. Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring (aan bureauzijde is een pré) en bent analytisch en grafisch sterk. Je vindt het leuk om je tanden te zetten in uitdagende vraagstukken en weet makkelijk verbanden te leggen. Je bent klantgericht volgens de principes van service excellence en bent een inspirerende persoonlijkheid die overtuigend is en kritisch kan zijn. Je vindt het een uitdaging om mee te denken over manieren waarop we meer waarde kunnen geven aan onze data en de corporatiesector van nieuwe inzichten kunnen voorzien.

Wat bieden wij jou

Bij KWH kom je te werken binnen een klein, enthousiast team met gepassioneerde collega’s. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en voor persoonlijke ontwikkeling. KWH beschikt over een groot en relevant netwerk sectorbreed. Daarnaast biedt KWH een aanstelling eerst voor 1 jaar op fulltime basis (4 x 9 uur mogelijk), een marktconform salaris, en goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden. De CAO Woningcorporaties en de sector-pensioenregeling is van toepassing.

Locatie

Het kantoor van KWH is gevestigd in “De Machinist”, adres: Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam, en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Solliciteren

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Mail dan je motivatie en CV (vóór 15 april 2017) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de onderwerpregel de functietitel: onderzoeker. Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld. Assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Antoinette van der Linden op 010-221 03 60, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer weten over KWH, kijk dan op www.kwh.nl.

Laatst aangepast op woensdag, 22 maart 2017 08:48