Draag bij aan Clou!

De redactie van Clou nodigt alle marktonderzoeksbureaus, opdrachtgevers en bedrijfsonderzoekers van harte uit om input te leveren voor Clou.

Denk hierbij aan: relevante researchprojecten, nieuwe methoden en interessante samenwerkingen met klanten. We nodigen u uit om ideeën, projecten en onderzoeken bij ons in te leveren.

Bij selectie hanteren we de volgende criteria:

  • We willen graag aan verschillende bureaus de gelegenheid geven om zich te presenteren.
  • Het onderwerp moet actueel zijn.
  • Onderwerpen met een hoge nieuwswaarde krijgen voorrang.
  • Cases met inbreng van de opdrachtgever (wat heeft deze ermee gedaan) worden hoog gewaardeerd.

Organisatie

De artikelen worden geschreven door een redacteur van Clou, die contact opneemt met het bureau en eventuele opdrachtgevers.

Heeft u interessante ideeën voor in de Clou? Meld deze dan zo snel mogelijk bij de redactie van Clou. Het e-mail is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertorial

U kunt ook kant en klare artikelen aanleveren in de vorm van een Advertorial. Uw artikel wordt dan geplaatst onder de kop Advertorial. Aan het plaatsen van een Advertorial zijn kosten verbonden. Voor meer informatie over het plaatsen van een Advertorial kunt u contact opnemen met Miriam Hamawandi. Per telefoon op 020 5810 718 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.