May 29, 2017 Last Updated 9:23 AM, May 24, 2017

Contact met de MOA

MOA

Regus gebouw, Teleport Towers       

Kingsfordweg 151

1043 GR Amsterdam

Tel. 020 – 5 810 710

 

 

Grotere kaart weergeven

Met openbaar vervoer

Trein:

regusgebouw bordU gaat naar station Amsterdam Sloterdijk. In het station loopt u naar de achterkant van het station richting de metrohalte. Vanaf daar loopt u op de Changiweg in Oostelijke richting (richting de Belastingdienst). Na circa 250 meter gaat u rechtsaf op de Kingsfordweg, daarna nog ca. 350 meter rechtdoor lopen. Ons kantoor bevindt zich over de trambaan aan uw linkerhand in het Regus gebouw op de 13de verdieping.

Tram 12:

U stapt uit bij de halte Kingsfordweg. Ons kantoor bevindt zich achter u in het Regus gebouw op de 13de verdieping.

Met de auto

Vanuit Amersfoort

U volgt de A1 richting Amsterdam. Vervolgens neemt u de Ring A10 Oost. Volg bij het knooppunt Amstel de A10 richting Den Haag. Bij het knooppunt de Nieuwe Meer gaat u de Ring A10 West richting Zaanstad op. U verlaat de A10 West bij de afslag Bos en Lommer (S103). Onderaan de afslag gaat u linksaf de Haarlemmerweg op. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. Sla gelijk weer rechtsaf bij de T-splitsing (Arlandaweg). Aan het eind van deze weg ziet u het Regus gebouw voor u liggen. Ons kantoor bevindt zich op de 13de verdieping.

Vanuit Den Haag

U volgt de A4 richting Amsterdam. Vervolgens neemt u de Ring A10 West richting Zaanstad. U verlaat de A10 West bij de afslag Bos en Lommer (S103). Onderaan de afslag gaat u linksaf de Haarlemmerweg op. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. Sla gelijk weer rechtsaf bij de T-splitsing (Arlandaweg). Aan het eind van deze weg ziet u het Regus gebouw voor u liggen. Ons kantoor bevindt zich op de 13de verdieping.

Vanuit Haarlem via Halfweg

U volgt de Haarlemmerweg (N200) richting Amsterdam. Sla linksaf bij de Kimpoweg. Sla rechtsaf bij de T-splitsing (Arlandaweg). Aan het eind van deze weg ziet u het Regus gebouw voor u liggen. Ons kantoor bevindt zich op de 13de verdieping.

Vanuit Utrecht

U volgt de A2 richting Amsterdam. Vervolgens volgt u de Ring A10 Zuid richting Den Haag. De Ring A10 Zuid gaat over in de Ring A10 West richting Zaanstad. U verlaat de A10 West bij de afslag Bos en Lommer (S103). Onderaan de afslag gaat u linksaf de Haarlemmerweg op. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. Sla gelijk weer rechtsaf bij de T-splitsing (Arlandaweg). Aan het eind van deze weg ziet u het Regus gebouw voor u liggen. Ons kantoor bevindt zich op de 13de verdieping.

Parkeren

De MOA heeft geen eigen parkeerplekken voor haar gasten. Als u met de auto naar de MOA komt dient u zich bij de ingang van de garage te melden door op het touchscreen ‘Regus Receptie’ aan te tikken. Vervolgens verschijnt er op het scherm ‘Bellen’ en wordt u doorverbonden met de receptie. U meldt zich aan en de poort gaat voor u open. Als u weer vertrekt meldt u zich bij de receptie op de begane grond en rekent u het verschuldigde parkeertarief af (€ 3,00 euro per uur, € 12,00 per dag).

 

MOA Medewerkers

Wim van Slooten, directeur
T: 020 - 5 810 710
E: wvslooten@moaweb.nl

Maaike Verdoes, communicatie- en eventmanager
T: 020 - 5 810 714
E: maaikeverdoes@moaweb.nl
Werkdagen: ma, di, do, vr

Anne Brenninkmeijer, relatiebeheer en sponsoring
T: 020 - 5 810 716
M: 06 - 10 22 08 12
E: annebrenninkmeijer@moaweb.nl
Werkdagen:  ma, wo, vr

Miriam Hamawandi, account manager digital analytics
T: 020 - 5 810 718
E: miriamhamawandi@moaweb.nl
Werkdagen:  ma, di, do

Nathalie van der Waart, projectmanager programma & communicatie
T: 020 - 5 810 710
E: nathalievanderwaart@moaweb.nl, info@moaweb.nl
Werkdagen: ma, di, wo, do, vr

Caroline Walker, hoofd financiële administratie
T: 020 -  5 810 712
E: crediteuren@moaweb.nl & facturatie@moaweb.nl & ledenadministratie@moaweb.nl
Werkdagen: ma, di, wo, do

John van Vugt, webmanager en projectcoördinator
T: 020 - 5 810 715
E: johnvanvugt@moaweb.nl
Werkdagen: ma, di, do, vr

Caroliene van der Aar, content manager
T: 020 - 5 810 713
E: carolienevanderaar@moaweb.nl
Werkdagen: ma, wo, do, vr

Training

educatieKennis is belangrijk voor iedereen. De MOA organiseert voor haar leden het hele jaar door een groot aantal opleidingen. Kijk in onze agenda voor het actuele aanbod.

 

Events

eventDe MOA biedt evenementen, netwerkbijeenkomsten van groot en klein formaat, zoals het MIE, de MOAwards, Digital Analytics Congres. Als MOA-lid krijgt u natuurlijk korting.

 

Content / Kennis

kennisDe MOA verzamelt vakkennis en brengt u op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied. De MOA publiceert interviews met vakcollega's in het MOA jaarboek, magazine Clou en ClouToday. Kijk voor meer informatie bij content!

 

Gedragscode en belangenbehartiging

handsDe gedragscode voor onderzoek en statistiek is door de MOA en leden opgesteld. Daarnaast behartigt de MOA de belangen van haar leden. MOA vertegenwoordigt de branche bij politieke besluitvorming die raakvlakken heeft met het marktonderzoek vakgebied.