May 30, 2017 Last Updated 9:23 AM, May 24, 2017
Vacatures

Vacatures

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature? Bekijk onze advertentietarieven en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Functieomschrijving

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste medior onderzoeker/projectleider die van aanpakken houdt, in oplossingen denkt, het prettig vindt om in teamverband te werken en binnen enkele jaren kan doorgroeien naar de functie van senior projectleider.

Main purpose of the role

  • Leads the understanding of shopper attitudes / behaviors and in-store conditions to identify growth opportunities for PepsiCo Benelux business
  • Brings voice of the shopper to business opportunities identification, provides business recommendations based on shopper and retail insights to enable decision making process and flawless execution of brand and sales AOP & SBP priorities

Translate high quality research into effective marketing and business strategies within a leading global organization

AkzoNobel’s business area Decorative Paints adds color to people’s lives with a full range of interior and exterior decoration and protection products for the professional and consumer markets. Our range includes paints, lacquers and varnishes, as well as products for surface preparation (pre-deco products). 

Motivaction is op zoek naar een community manager!  Ben jij een digitale antropoloog en weet je mensen te interesseren in uiteenlopende onderwerpen? Heb je een neus voor groepsdynamiek en weet je wanneer wel of juist niet in te grijpen? Haal jij voldoening uit het opbouwen en uitbreiden van grote online groepen én het vergroten van betrokkenheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Panteia is een allround onderzoeksbureau voor economisch en sociaal beleidsonderzoek, transportonderzoek en marktonderzoek. We werken voor internationale, nationale en regionale overheden, branche- en intermediaire organisaties en bedrijven.

De Hogeschool Van Arnhem en Nijmegen zoekt ten behoeve van de Service Unit Marketing, Communicatie en Voorlichting voor het domein Marketing en Relatiebeheer voor de Campus in Arnhem zo spoedig mogelijk een

Marketing intelligence medewerker 0,9 fte

“Ik draag zorg voor de continuïteit van de verschillende projecten. Hierbij adviseer, begeleid en controleer ik de verschillende medewerkers binnen het projectmanagement-team. Ik ben de rechterhand van de Director of Operations en gebruik van tijd tot tijd mijn commercieel talent.”

MWM2 is hét toonaangevende marktonderzoeksbureau in Nederland. MWM2 helpt organisaties te luisteren, omdat wij geloven in de kracht van de mening van klanten.