Feb 27, 2017 Last Updated 1:54 PM, Feb 22, 2017
Vacatures

Vacatures (165)

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Plaats hier uw vacature en u weet zeker dat u de juiste doelgroep voor uw vacature bereikt. Stuur uw vacature naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Als geen ander zijn wij in staat om inzicht te bieden in het dagelijks gedrag en de motivaties van mensen om van daaruit te vertaling te maken naar innovatie, marketing en salesvraagstukken. Verbinding maken met mensen, dat is waar we voor staan. We werken voor grote merken binnen internationale projecten, variërend van FMCG en zakelijke dienstverlening tot zorg en overheid.

Beoordeel dit item
(1 Stem)

De Sint Maartenskliniek is als gespecialiseerd ziekenhuis in Nederland en Europa toonaangevend in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging. Patiënten kunnen bij ons ziekenhuis terecht voor behandeling van relatief eenvoudige tot zeer complexe aandoeningen op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. De Sint Maartenskliniek is in 2015 verkozen tot de meest patiëntvriendelijke kliniek van Nederland.

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Haal jij voor ons de toekomst in huis? Ben jij die enthousiaste onderzoeker trends en beroepen? Reageer dan snel op onze vacatures:

In verband met uitbreiding van ons team ABD zijn er drie vacatures voor:

(Ervaren) praktijkgericht onderzoeker trends en beroepen
voor team Arbeidsmarkt-, BPV- en Doelmatigheidsinformatie (0,8/1,0 FTE)

Beoordeel dit item
(1 Stem)

WIJ Special Media is een data georiënteerd mediabedrijf dat zich richt op aanstaande en jonge gezinnen. Zij is marktleider in de communicatiemarkt voor aanstaande en jonge ouders en verleent diensten op het gebied van consumentendata, advertising, sampling en online media.

Beoordeel dit item
(1 Stem)

The Choice is een full service marktonderzoekbureau dat sinds 1995 'marketingbased research' biedt. Bij alles wat wij doen, geloven wij dat groei volgt uit inzicht en inspiratie, door dingen slimmer doen; Smart Research noemen wij dat. Wij belichten ieder vraagstuk vanuit een andere discipline en expertise, en zorgen zo voor een naadloze aansluiting tussen marketing en statistiek, tussen psychologie en (web)techniek.

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Heb jij kennis van geografische informatie systemen? Vind jij het een uitdaging om bij te dragen aan de groei van de grootste pizza bezorg- en afhaal organisatie middels jouw cijfermatige en analytische instelling? Vanwege onze verdere groeiambitie in de Nederlandse en Belgische markt, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, open, goed georganiseerde en analytisch Mapping Specialist!

Kantar TNS - Client Director FMCG

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Kantar TNS (voorheen bekend als TNS NIPO) neemt sinds jaar en dag een leidende positie in op de markt van markonderzoek. Wij slagen er voortdurend in om goed in te spelen op veranderende behoeften van afnemers. Productontwikkeling speelt hierin een belangrijke rol.

Onze belangrijkste troef is echter de kwaliteit en inzet van onze medewerkers. Zij vervullen dagelijks de groeiende behoefte aan inzicht, interpretatie en advies.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

samhealth is een marktonderzoek- en adviesbureau, actief in de gezondheidszorg. Bij samhealth hebben we plezier in ons vak. Dat plezier, die passie, zorgt samen met vakmanschap en creativiteit voor de beste marketingoplossingen voor onze klanten. Op deze manier verbinden we markten en mensen in het domein van de healthcare.