May 30, 2017 Last Updated 9:23 AM, May 24, 2017

Opleiding face-to-face Interviewers FFT

Digitale training voor face-to-face interviewers: Field Force Trainer

fieldforcetrainerlogo

In 2010 is de Field Force Trainer, het nieuwe trainingspakket voor face-to-face interviewers geïntroduceerd. Het is al weer een aantal jaren geleden dat  face-to-face interviewers de mogelijkheid hadden zich te laten certificeren als interviewer. De toenmalige benadering was tijdrovend en kostbaar en de animo van de bureaus was niet overweldigend.

Met deze nieuwe  e-learning module voor het vak van interviewer hoopt de MOA de kwaliteit van het veldwerk een positieve stimulans te geven. De interviewers die opgaan voor het officiële examen MOA-interviewer krijgen bij slagen uiteraard een officieel MOA-certificaat als bewijs dat men deze opleiding met succes heeft doorlopen. Geïnteresseerde marktonderzoekbureaus en opdrachtgevers met een eigen veldwerkapparaat kunnen van deze opleidingstool een licentie aanschaffen voor een onbeperkt gebruik van de module.

Kosten

De jaarkosten 2017 voor deze licentie zijn gebaseerd op een staffel van het aantal interviewers/studenten dat bij een organisatie/bureau staat ingeschreven:

  • Tot 100 interviewers/studenten: € 412,--
  • 100 – 200 interviewers/studenten: € 824,--
  • Per 100 ingeschreven interviewers/studenten meer:  € 412,--
  • Kosten licentie tot 1 mei: 100%
  • Kosten licentie tot 1 juli: 80%
  • Kosten licentie tot 1 september: 65%
  • Kosten licentie na 1 september: 50% van de licentiekosten.
  • De kosten van het examen bedragen € 11,-- euro.

Voor niet-MOA bedrijfsleden zijn de jaarkosten voor de licentie tot 100 interviewers/studenten € 523,--. 
Neem voor de overige groepen contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De licentie dient via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opgezegd te worden voor 1 oktober. De opzegtermijn is drie maaanden. 

Klik HIER voor een overzicht van de bureaus die gebruik maken van deze opleidingsmodule voor interviewers/studenten. 

Ga naar http://www.moafieldforcetrainer.nl/ om je aan te melden voor de cursus.