Nov 14, 2018 Last Updated 12:15 PM, Nov 13, 2018
Vacatures

Vacatures

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature? Bekijk onze advertentietarieven en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

‘Samen bouwen aan prettig wonen’. Dat is waar wij voor staan. Elke huurder heeft een verhaal over wat hem bezighoudt, wat hij denkt en verwacht. Wij maken de beleving van huurders inzichtelijk zodat het echte gesprek kan ontstaan tussen de corporatie, huurders en lokale belanghouders over hoe prettig te wonen. Wij helpen corporaties om meer in verbinding te komen met hun huurders.

Hoe we dat doen? Vanuit onze huurdersonderzoeken gaan we samen met corporaties op zoek naar het verhaal achter de cijfers. Met dit verhaal maken we corporatiemedewerkers bewust van en nieuwsgierig naar wat er leeft en speelt bij hun huurders. Om in gesprek te blijven met huurders kunnen corporaties gebruik maken van onze onderzoeken en creatieve tools, zoals luisterpanels, klantreizen en luisterdoosjes. Alle kennis en ervaring die er is, delen we tijdens de vele inspirerende bijeenkomsten die we organiseren.

Wij hebben de ambitie om Marktonderzoekbureau van het Jaar te worden! Daarvoor hebben we al hele mooie stappen gezet, zoals de overname van een speech analytics/artificial intelligence bureau en de hoogst gewaardeerde MIE presentatie. Om maar eens wat te noemen…

We gebruiken geavanceerde data analytics en de nieuwste technologieën om beter inzicht te krijgen in het daadwerkelijk gedrag van mensen.

Blauw Research is een full-service marktonderzoekbureau en actief op een drietal expertisegebieden. Wij bieden opdrachtgevers in diverse branches inzichten en helpen hen met het nemen van de juiste besluiten om groei mogelijk te maken: groei in omzet, marktaandeel, klantloyaliteit of medewerkerbevlogenheid. We werken hard en dagen elkaar uit om het morgen nóg beter te doen, omdat we weten dat er voor onze opdrachtgevers grote belangen op het spel staan.

Are you the Insights & Innovation Expert we are looking for? 

Are you fascinated with people’s and companies behaviour? Are you keen to help companies develop and tailor brand, product and service innovations to human needs? Are you looking for a fun place to work and a great team to join? Then Beautiful Lives has the perfect job for you.

Heb jij de ambitie om een belangrijke bijdrage te leveren aan de warmtevoorziening in een duurzame, aardgasvrije toekomst? Wil jij je als spin in het web ontwikkelen tot de business analist die met 'fact based' analyses zorg draagt voor goed geïnformeerde sales en marketingbeslissingen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, consciëntieuze en zelfstandig opererende Business Analist ter versterking van het commerciële team van Nuon Warmte.

"BI bij de Belastingdienst is de vertaling van politieke doelen naar inzicht in en verantwoording van de realisatie van die doelen. Ik doe dat voor de instroomketen, die veel belangstelling heeft omdat de continuïteit van onze organisatie daarmee verbonden is. Een uitdagende context!" Joes van Dijk - specialistisch adviseur adviseur business intelligence bij het Employability Center van de Belastingdienst.

Location: Veghel, The Netherlands

Help us realize our ambitions in global airports and retail channels by developing and executing exciting plans that make an impact on our customers and shoppers and drive category growth.

Wat doe je als een commerciële collega een vraag heeft over klanten, productontwikkelingen of over andere bedrijven in de branche? Jouw team maakt alles inzichtelijk! Als Data Analist zorg jij voor alle commerciële data-analyses, dashboards en rapportages voor de afdeling Commercie (Inkoop, Verkoop en Marketing). Interessante uitdaging? Lees dan verder!

DirectResearch is op zoek naar een ondernemende, enthousiaste en klantgerichte Research Executive.
DirectResearch is een marktonderzoekbureau gespecialiseerd in online marktonderzoek. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren, bijvoorbeeld IT/Telecom, FMCG, Energie en Retail. De onderzoeken liggen op het gebied van Branding, Marketing & Communicatie, Nieuwe Producten en Customer Relations.

Mbo-studenten hebben de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan en bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Dat zijn de doelen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Binnen SBB spreken onderwijs en bedrijfsleven af wat een student moet weten en kunnen als hij zijn diploma heeft behaald.