Sep 20, 2018 Last Updated 1:52 PM, Sep 20, 2018
Vacatures

Vacatures

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature? Bekijk onze advertentietarieven en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Location: Veghel, The Netherlands

Help us realize our ambitions in global airports and retail channels by developing and executing exciting plans that make an impact on our customers and shoppers and drive category growth.

Als Data Analist word je verantwoordelijk voor alle commerciële data analyses, dashboards en rapportages voor de afdeling Commercie (Inkoop, Verkoop en Marketing). Je geeft de afdeling Commercie extra inzicht in de klanten, leveranciers, producten, markten en segmenten en daarmee onze prestaties voor klant en leverancier continu kunt optimaliseren. Je signaleert de informatiebehoefte binnen het commerciële team en bent een sparringpartner voor de afdeling Commercie.

DirectResearch is op zoek naar een ondernemende, enthousiaste en klantgerichte Research Executive.
DirectResearch is een marktonderzoekbureau gespecialiseerd in online marktonderzoek. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren, bijvoorbeeld IT/Telecom, FMCG, Energie en Retail. De onderzoeken liggen op het gebied van Branding, Marketing & Communicatie, Nieuwe Producten en Customer Relations.

Mbo-studenten hebben de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan en bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Dat zijn de doelen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Binnen SBB spreken onderwijs en bedrijfsleven af wat een student moet weten en kunnen als hij zijn diploma heeft behaald.

Blauw Research zoekt versterking. Senior Merk Expert (m/v) gezocht. Branding, Sponsoring & Communication.

Wie ben jij en wat ga je doen?

Steeds meer marketeers lezen de boeken van Byron Sharp. Daarmee groeit het aantal bedrijven dat de wetmatigheden uit How Brands Grow toepast.

Locatie: Amstelveen, Manager: Liesbeth Nekkers, Vacaturenr: NL-2018051

Job description:

Bij GfK zijn wij op zoek naar een Senior Consultant Mediaonderzoek voor het GfK Cross Media Link (GXL) team. Heb jij passie voor mediaonderzoek en heb je interesse in alles wat met (digitale) mediaontwikkelingen te maken heeft? Solliciteer dan direct.

Ben je toe aan een nieuwe en uitdagende stap in je carrière? Bij een creatief marktonderzoekbureau in Amsterdam? Een functie waarin je je kennis kunt verbreden, verdiepen en overbrengen op anderen? Waarin je zelfstandig kunt opereren, maar ook deel uitmaakt van een jong en gedreven team? Dan hebben wij een mooie functie voor jou, als Senior Research Manager!

Lightspeed is een prijswinnend, toonaangevend partner voor al uw digitale datacollectie en online marktonderzoek wereldwijd. Wij helpen onze klanten succesvol online marktonderzoek uit te voeren via verschillende (mobiele) devices. Dat doen we met behulp van onze talentvolle en betrokken medewerkers, innovatieve technologische systemen en een van ’s werelds grootste consumentenpanels. 

Functieomschrijving

Heb je ervaring met kwantitatief marktonderzoek en lijkt het je prettig om bij een middelgroot onderzoeksbureau in Utrecht aan de slag te gaan? En vind je het aantrekkelijk om actief bij het volledige onderzoeksproces betrokken te zijn: van het opstellen van onderzoeksvoorstellen, het voeren van overleg met klanten, het opstellen van vragenlijsten, het uitzetten van veldwerk (met name online), het bewerken en analyseren van databestanden tot en met het schrijven van professionele rapportages?

DirectResearch is op zoek naar een ondernemende, enthousiaste en klantgerichte Research Executive.

DirectResearch is een marktonderzoekbureau gespecialiseerd in online marktonderzoek. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren, bijvoorbeeld IT/Telecom, FMCG, Energie en Retail. De onderzoeken liggen op het gebied van Branding, Marketing & Communicatie, Nieuwe Producten en Customer Relations.