Mar 21, 2019 Last Updated 4:31 PM, Mar 21, 2019
Vacatures

Vacatures

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature? Bekijk onze advertentietarieven en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt ten behoeve van de Service Unit Marketing, Communicatie en Voorlichting (MCV) voor het onderdeel Marketing Intelligence (MI), zo spoedig mogelijk een

Business intelligence analyst 1,0 fte

‘In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren’

Wat zijn uw werkzaamheden?

Als Business Intelligence Analyst bent u in staat om gedegen analyses, rapportages en dashboards te maken over bijvoorbeeld marketing events en campagnes. U bent in staat om het verhaal achter de cijfers te vertellen en u helpt de Business bij het beantwoorden van complexe (marketing)vraagstukken. Deze Business bestaat voor een groot deel uit marketeers, maar ook uit (hoger) management en voorlichtingsteams. U begrijpt dus wat er (technisch) allemaal mogelijk is met data, u kunt zich inleven in de vraag vanuit de Business en u werkt graag samen met anderen. Bovendien hebt u affiniteit met het Onderwijs, waardoor u begrijpt wat er nodig is om kansen in de markt te kunnen benutten. Verder hebt u een belangrijke rol in het overdragen van kennis. Dat kan bijvoorbeeld door het organiseren van workshops of trainingen of door het in projectvorm aan de slag gaan met een vraagstuk. Omgekeerd bent u ook in staat om uw kennis te verbreden, bent u leergierig van aard en denkt u in mogelijkheden.

Wat zijn uw kwaliteiten?

  • Afgeronde relevante hbo/wo-studie
  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een analytische rol
  • Ervaring in het creatief omgaan met complexe databestanden en ervaring in data- analyse
  • Analytisch ijzersterk en resultaatgericht
  • Overtuigend communicator met passie én begrip voor de Business
  • Bij voorkeur affiniteit met marktonderzoek en met het wervingsproces voor studiekeuze
  • Bedreven met Excel en Power BI
  • Ervaring met Microsoft Dynamics en Google Analytics is een pre.

We zoeken een Business Intelligence analyst met een frisse kijk op data analyses en ervaring met relevante tools en technieken. U creëert inzichten door het analyseren van de data en het vertalen hiervan naar concrete verbetersuggesties. U combineert analytische kwaliteiten met communicatieve vaardigheden en kunt complexe inzichten op alle organisatieniveaus overdragen. U werkt graag nauw samen met verschillende soorten collega’s en kunt inhoudelijk sparren over complexere vraagstukken.

Wat bieden wij u?

Een interessante functie in een dynamische, informele werkomgeving. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor een jaar, verlenging behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 3.726,14 (cao-hbo schaal 9) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholing en studiefaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?

Meer over de HAN leest u op www.han.nl. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Dhr. G. (Guus) van Leeuwen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op M (06) 458 78 111.

Hebt u belangstelling?

Meer over de HAN leest u op www.han.nl. Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Ga dan naar www.han.nl/vacatures om uiterlijk vóór 1 april 2019 online te solliciteren via deze link. U kunt uw motivatiebrief richten aan mevrouw M. Xionis. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met HANatWork, T 026 369 16 71.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op 8 en 9 april 2019.

Een eventueel vervolggesprek plannen we in week 16.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

Waar gaat u werken?

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) is een toonaangevende Hogeschool in Nederland. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgen 3.300 medewerkers voor 31.000 studenten meer dan 80 bachelor- en masteropleidingen.

De Service Unit Marketing, Communicatie en Voorlichting (MCV) maakt deel uit van het Service Bedrijf van de HAN, waarin alle ondersteunende diensten op het gebied van Corporate Communicatie, Voorlichting/Werving en Marketing/Relatiebeheer zijn gebundeld. Binnen deze afdeling werken de medewerkers projectmatig en proactief in multidisciplinaire teams met elkaar samen vanuit centrale en decentrale teams. Het doel dat alle MCV’ers daarbij bindt, is zorgdragen voor doeltreffende marketing, in- en externe communicatie en glasheldere voorlichting voor alle doelgroepen. Dit maakt deel uit van hoe MCV het management en de medewerkers van de opleidingen ondersteunt bij de doorontwikkeling van de HAN tot een University of Applied Sciences met nationale en internationale contacten. Deze uitdagende ambities prikkelen elke MCV’er om zijn / haar strategische, creatieve en organisatorische talenten volop in te zetten.

Marketing Intelligence (MI) is een onderdeel van de Marketing, Communicatie en Voorlichtingsafdeling (MCV) van de HAN. Het doel van MI is om zowel klant als collega te laten profiteren van inzichten uit data, die hen in staat stellen hun doelen te behalen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sta je aan het begin van je carrière of ben je toe aan een volgende stap? Wil je jezelf écht ontwikkelen, je kennis verbreden en verdiepen? En wil je werken voor bekende merken als Hunkemöller, Coca-Cola en Action? Dan hebben wij dé functie voor jou: Junior Insights Consultant bij hét bureau voor insights + strategy in Amsterdam.

NPO is open voor iedereen. Open, omdat wij geloven dat dit de basis is voor meer begrip. Begrip van zaken en begrip voor elkaar. Daar zet NPO zich voor in. Met content die nieuwsgierig maakt en prikkelt. Onafhankelijk van politiek en commercie. Omroepen en programmamakers zijn daarvan de bron, NPO verzorgt de programmering en distributie.

Ben je als consultant in de wieg gelegd om samen met organisaties te bouwen aan de energietransitie? Heb jij passie om de uitdagingen waar de wereld voor staat het hoofd te bieden met cleantech oplossingen?

Voor versterking van één van onze solution teams zijn we op zoek naar een:

Senior adviseur energietransitie & schone technologie

A fascinating and future-focused research role for a highly analytical and hands-on thinker and capability builder

AkzoNobel’s world leading success in Paints & Coatings demands a deep understanding of consumer needs and an ability to stay ahead in an ever-changing world.

Klantdata en onderzoeksvragen omzetten naar goed presenteerbare beelden en verhalen. Daarvoor zoeken wij een

Marktonderzoeker | Marketing data analist

Die verschillende typen onderzoek efficiënt en gericht uitvoert. En daarmee collega’s prikkelt en zorgt voor verrassende klant- en marktinzichten.

Bring a hands-on approach to building an outstanding capability for generating and applying marketing insights within a B2B environment.

AkzoNobel’s world leading success in Paints & Coatings demands a deep understanding of customer needs and an ability to stay ahead in an ever-changing world.

WAT GA JE DOEN?

Als Data Analist voor de Marketing & Communicatie afdeling voer je diepgaande analyses uit voor tno.nl, social media, intranet en campagnes.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die zijn of haar ruime onderzoeks- en advieservaring in wil zetten voor klanten variërend van Unilever tot Bolsius. Als onderzoeker bij team Consumentenproducten (CP) lever je waardevolle adviezen en zet je jouw ervaring in om (junior) collega’s naar de volgende stap in hun carrière te brengen.

RAI Amsterdam zoekt een zelfstandige Researcher

Jouw job in één zin

Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en ontwikkelen van kwantitatief onderzoek om inzicht te krijgen in onze doelgroepen en markten.