Dec 09, 2018 Last Updated 12:12 PM, Dec 6, 2018

(vervuld) APG Groep N.V. - Growth Marketeer

Functie

Je slimme online buurman met heel veel financiële kennis, dat is Kandoor. Vrijwilligers uit de financiële branche, ondersteund door machine learning, geven gratis antwoord op consumentenvragen rondom pensioen, zorg, arbeid of wonen. We geloven in de combinatie van digitale en menselijke hulp en combineren nieuwe technologieën met de deeleconomie.

Wij vinden het onnodig dat mensen door gebrek aan kennis stress ervaren rondom hun financiën. Er is namelijk genoeg kennis beschikbaar in Nederland. Met Kandoor.nl willen we die kennis voor iedereen toegankelijk maken. Wij werken met vrijwilligers die de vragen op eigen naam beantwoorden en dus niet namens een organisatie. Dat betekent dat we met recht kunnen zeggen dat onze gidsen onafhankelijk zijn en onze antwoorden van goede kwaliteit. Daarnaast maken we gebruik van NLP technologie, om snel de vraag met de juiste gids te kunnen matchen en een groot deel van de vragen automatisch te beantwoorden.

Kandoor.nl is een maatschappelijk initiatief, gefinancierd en gesteund door pensioenuitvoerder APG. We hebben geen winstoogmerk. Wel leren APG en andere investeerders de consument zo beter kennen en kunnen hierdoor beter inspelen op de klantbehoeften.

Na een proefperiode als bètaversie in 2016 is het platform sinds begin 2017 officieel live. 2017 was heel succesvol. We zijn enorm hard gegroeid, hebben een hoge klanttevredenheid en zijn genomineerd voor verschillende awards waaronder de Accenture Innovation Award. Komende jaren willen we de groei doorzetten. Daarom zoeken wij een head of growth die samen met ons de financiële wereld een stukje beter wil maken.

Wat doe jij?

• Je bent eindverantwoordelijk voor onze groei en laat de performance van Kandoor.nl uit zijn dak gaan.

• Je zet je online passie in en wij zorgen er samen met onze partner Growth Tribe voor dat jij je verder ontwikkelt.

• Je duikt in onze data- en analysetools en zorgt dat we gestructureerd elke week groeisprongen maken.

• Je bent een teamspeler en werkt graag met jouw collega Growth Hacker, Data Engineers, een Community Manager, Developers en de overige teamleden van Kandoor.nl om de gewenste groei te realiseren.

Het is uitdagend werk waarbij je geweldige ervaring opdoet, je vrijheid en je verantwoordelijkheid hebt. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een snelgroeiende corporate-startup en er is mogelijkheid tot continue opleiding. Je wordt onderdeel van een jong en ambitieus team en er heerst een waanzinnig goede sfeer op ons kantoor B-Amsterdam in Amsterdam.

Profiel

Je bent gestructureerd en je weet hoe je ideeën en analyses in korte tijd om kunt zetten in (winnende) website-changes en je vindt het leuk om nieuwe online tools snel eigen te maken. Je denkt niet alleen vanuit tools, technieken en cijfers, maar ook vanuit de vragensteller en strategie.

Verder beschik jij over:

Minimaal 4 jaar ervaring als online marketeer in een performance gedreven organisatie.

• Ervaring met performance-based inzet van search/social.

• Kennis van Google Analytics, Tag Manager, AB-testen en usability tools.

Aanbod

Kandoor is een eigen merk maar valt onder de APG cao. Dit geeft de mogelijkheid om in een start-up omgeving te werken maar met een sterke betrokken investeerder. APG is een pensioenuitvoerder die in opdracht van een aantal pensioenfondsen het pensioen regelt van 4,5 miljoen mensen. APG verzorgt het pensioen van één op de vijf gezinnen in Nederland.

APG vindt goed werkgeverschap essentieel. Naast een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering bieden we ook ruime opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. APG mag zich sinds 2008 Top Employer en Top ICT Employer noemen.

We geloven dat diversiteit een brede visie en betere besluitvorming bevordert. Betrokkenheid en respect voor culturele verschillen dragen bij aan onze bedrijfsdoelstellingen. We nodigen iedereen uit om te solliciteren.

Wie zijn wij?

Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Willemijn de Moor, Corporate Recruiter, +31(0)6 19 26 68 31. Of kijk op www.apg.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Ben jij de persoon die wij zoeken, vul dan het online sollicitatieformulier in en upload je cv en motivatiebrief.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.