(Vervuld) Kadaster - Senior Marktonderzoeker

De vacature

Info:

 • Plaats:
 • Uren: 
 • Contact vragen: 

Mede mogelijk gemaakt door jou als Senior Marktonderzoeker?

Ga jij als Senior Marktonderzoeker op zoek naar plekken binnen de organisatie waar het gebruik van klant- en marktonderzoek toegevoegde waarde oplevert? Maak je gebruik van de nieuwste markt- en onderzoekstechnieken die je makkelijk presenteert aan diverse stakeholders? En wil je direct aan de slag met onze recent geformuleerde ambities over 'marketing en customer intelligence'? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het complete onderzoeksproces en je neemt het voortouw in het uitvoeren van proactief markt- of klantonderzoek. De onderzoeksresultaten deel je met collega's en andere geïnteresseerden binnen de organisatie.
 • Je bent een deskundige steunpilaar & stevige sparringpartner, onder andere voor 2 andere professionele marktonderzoekers die je functioneel aanstuurt.
 • Je bent bekend met de diverse marktonderzoeksbureaus en je stuurt ze met gemak aan.
 • De verschillende type onderzoek schud je uit je mouw en voer je gericht & efficiënt uit.
 • Je helpt mee in de totstandkoming van het Strategisch Marketingplan en de bijbehorende marketingdoelstellingen.
 • Je ziet een uitdaging in onze 'gouden berg' aan in- en externe data. Je vertaalt (big) data en diverse inzichten naar goed presenteerbare (klant)beelden & verhalen voor onze organisatie.
 • Je weet collega's te prikkelen en zorgt voor verrassende klant- en marktinzichten: je bent hét deskundige aanspreekpunt op jouw vakgebied.
 • Je bewaakt voortgang en budget van de diverse marktonderzoeken en rapporteert rechtstreeks aan de Marketingmanager.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde, marketing gerelateerde WO-opleiding met ruime, relevante (senior) werkervaring op het gebied van marktonderzoek, data intelligence en big data.
 • Je kent alle ins en outs op het gebied van marktonderzoek, ervaring met business intelligence tools zoals bijvoorbeeld Tableau is wenselijk.
 • Je kunt je goed verplaatsen in anderen, je hebt een groot luisterend vermogen en staat stevig in je schoenen.
 • Je hebt gevoel voor onderlinge verhoudingen, je bent een teamplayer en je weet in een complexe omgeving mensen van jouw gevonden inzichten te overtuigen en in beweging te krijgen.
 • Je bent analytisch ingesteld, positief kritisch en kunt verbinden, aanpakken, volhouden en afmaken.

Wie zijn wij?

Als Senior Marktonderzoeker maak je deel uit van ons Marketingteam, bestaande uit 8 marketing- en marktonderzoekscollega's. De afdeling is onderdeel van Klanten Services, valt onder de directie Geo- en Vastgoedinformatie en Advies en werkt nauw samen met interne experts, afdelingsmanagers, communicatie, de afdeling online en accountmanagers.

Wij bieden

Het Kadaster is een organisatie in verandering, die je de kans geeft om echt te laten zien wat je in huis hebt. Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer en stimuleren wij leren en ontwikkelen. Met onze moderne arbeidsvoorwaarden maak jij keuzes die passen binnen een flexibele 36-urige werkweek. Je bruto maandsalaris is afhankelijk van kennis en ervaring maximaal € 5.474,- exclusief 25% keuzebudget.

Sollicitatie en informatie

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via onze website. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Irene de Both, Marketingmanager, 088 - 183 30 35. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie, 088 - 183 32 50. Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures

Amsterdam Marketing - Senior Data Analist
A+O Metalektro - Ervaren (arbeidsmarkt) onderzoeker
KWH - Onderzoeker (parttime, 24 uur)
Totta Research – Research Consultant
Blauw Research - Expertise Manager Marketing & Innovation
Beautiful lives - Insights & innovation Expert

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.