Nov 22, 2018 Last Updated 5:20 AM, Nov 22, 2018

(Vervuld) NBTC - Junior Insights Expert (40 uur/fulltime)

Ben jij geboren om onderzoek te doen? Weet je hoe je efficiënt data verzamelt en nauwkeurig analyseert? En ben je klaar om ervaring op te gaan doen in een organisatie die je de ruimte daarvoor geeft? Bij NBTC Holland Marketing kun je als junior Insights-expert volop leren van ervaren collega's, en ondertussen zelf een belangrijke bijdrage leveren. Lees snel verder!

Dit ga je doen als junior Insights-expert

Als junior Insights-expert bij NBTC krijg je een uitdagende startersfunctie. Je gaat de andere Intell & Insights-experts ondersteunen bij hun activiteiten voor NBTC en NBTC-NIPO Research. Terwijl je alle ins en outs van het onderzoeksvak binnen de gastvrijheidssector leert, hou je je daarnaast bezig met de volgende dingen:

● Je verzamelt, analyseert en controleert data
● Je helpt bij het schrijven van rapporten
● Je genereert insights en deelt je kennis zowel intern als extern

Als junior Insights-expert rapporteer je aan de Team Lead Intell & Insights en werk je samen in een team met drie Insights-experts.

Dit wordt je werkomgeving

Team Intell & Insights ondersteunt het marketing- en promotiebeleid van NBTC en andere partijen in de Nederlandse gastvrijheidssector. Dat doet de afdeling door middel van marktinformatie en onderzoeksgegevens. We volgen marktontwikkelingen, voeren marktonderzoek uit en genereren insights waar we onze marketing mee aanscherpen.

De medewerkers van Intell & Insights werken daarnaast voor NBTC-NIPO Research, een joint venture van NBTC Intell & Insights en marktonderzoekbureau Kantar TNS. Het samenwerkingsverband van deze twee organisaties richt zich op de exploitatie van marktonderzoek op het terrein van vakanties, zakenreizen en vrije tijd. NBTC-NIPO Research doet continu onderzoek naar ontwikkelingen en trends binnen deze drie deelmarkten, maar voert ook onderzoek op maat uit voor uiteenlopende spelers binnen deze domeinen.

Wat breng je mee?

Van jou verwachten we als junior Insights-expert geen bakken met ervaring. Wel heb je inhoudelijke kennis van kwantitatieve onderzoeksmethoden en –technieken nodig.

Dit is wat we verder graag bij je terugzien:
● Je hebt een hbo- of wo-opleiding
● Je hebt 0 tot 3 jaar werkervaring
● Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen
● Je kunt goed uit de voeten met Excel
● Het is prettig als je ervaring met SPSS en andere dataverwerkingsprogramma's hebt
● Affiniteit met toerisme of kennis van de toeristische sector geeft je een voorsprong
● Je communiceert zowel mondeling als schriftelijk uitstekend in het Nederlands en Engels

Dit hebben we te bieden

Als jij ons komt versterken als Insights-expert, kom je terecht in een team van gedreven en enthousiaste collega’s. Je krijgt daarbij de kans om het leukste product van Nederland te vermarkten: Nederland zelf!

Dit is wat je verder van ons mag verwachten:

● Een marktconform salaris
● Een premievrij pensioen
● Een arbeidsovereenkomst voor, in eerste instantie, de duur van één jaar
● 31 verlofdagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
● Een volledige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer als je met het ov reist
● Een brede, uitdagende baan met inhoudelijke ontwikkelingsmogelijkheden
● Een inspirerende werkomgeving op ons hoofdkantoor in Den Haag (naast Station Ypenburg)

Over ons

NBTC Holland Marketing zet Nederland internationaal in de markt.
NBTC is een kleine, dynamische, internationale organisatie. We staan voor deskundigheid, inspiratie en verbinding. Als dé marketingorganisatie voor de bestemming Nederland hebben we veel expertise in huis op het gebied van (digital) marketing, communicatie en onderzoek. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Den Haag, daarnaast hebben we een sterk internationaal netwerk in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Iets voor jou?

Heb je het gevoel dat een rol als junior Insights-expert bij NBTC Holland Marketing iets voor jou is? Solliciteer dan voor dinsdag 22 mei a.s. via een korte brief mét motivatie. Vergeet ook niet je cv mee te sturen. Wie weet verwelkomen we je binnenkort op ons kantoor!
https://ess.holland.com/PSPOnlineSollicitatieModule/SingleStepApplicationSollicitatie.aspx?v=VA111&r=37E834D3-A040-41B3-8B92-607028587453

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke Politiek, Team Lead Intell & Insights, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 – 370 5363.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld