Nov 17, 2018 Last Updated 4:25 PM, Nov 15, 2018

(Vervuld) DUO Market Research - medior onderzoeker / projectleider kwantitatief onderzoek

Functieomschrijving

Heb je ervaring met kwantitatief marktonderzoek en lijkt het je prettig om bij een middelgroot onderzoeksbureau in Utrecht aan de slag te gaan? En vind je het aantrekkelijk om actief bij het volledige onderzoeksproces betrokken te zijn: van het opstellen van onderzoeksvoorstellen, het voeren van overleg met klanten, het opstellen van vragenlijsten, het uitzetten van veldwerk (met name online), het bewerken en analyseren van databestanden tot en met het schrijven van professionele rapportages?

Dan hebben wij een plek voor je! Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste medior onderzoeker/projectleider kwantitatief onderzoek die van aanpakken houdt, in oplossingen denkt, het prettig vindt om in teamverband te werken en binnen enkele jaren kan doorgroeien naar de functie van senior projectleider.

Functie-eisen

Je hebt een universitaire studie afgerond (economie, bedrijfskunde, communicatiewetenschap, psychologie, sociale wetenschappen) en minimaal drie jaar relevante werkervaring in marktonderzoek. Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen en je hebt echt zin om je schouders eronder te zetten. Je bent vaardig met Excel en SPSS.

Herken je jezelf verder in de volgende eigenschappen, dan zijn wij op zoek naar jou: zelfstandig, enthousiast, gestructureerd, geen 9-tot-5 mentaliteit, collegiaal, nauwkeurig, klantgericht en teamplayer. 

Verder zijn een brede algemene ontwikkeling/een brede belangstelling (noodzakelijke ‘bagage’ voor een goede onderzoeker) en uitstekende schrijfvaardigheden (Nederlands) van belang.

Het zou fijn zijn als je de kennis (en wellicht het netwerk) van een bepaalde sector/kennisgebied meeneemt (bijv. het onderwijs, de gezondheidszorg of beleidsonderzoek). Ook affiniteit en ervaring met kwalitatief onderzoek (met name diepte-interviews) zijn een pré.

Bedrijfsprofiel

DUO Market Research/DUO Onderwijsonderzoek is een zelfstandig marktonderzoeksbureau in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in medewerkersonderzoek, onderwijsonderzoek, imago-onderzoek, klantonderzoek en beleidsonderzoek.

DUO is een full-service marktonderzoeksbureau en verricht zowel kwalitatief onderzoek (groepsdiscussies en diepte-interviews) als kwantitatief onderzoek (met name online). Sinds de start in 1995 zijn we gegroeid tot een bureau met 26 (vaste) medewerkers.

Voor meer informatie: www.duomarketresearch.nl en www.duo-onderwijsonderzoek.nl

 

DUO Market Research/DUO Onderwijsonderzoek biedt: een fulltime functie, een positieve werksfeer met betrokken collega’s, een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

We bieden je een fulltime jaarcontract met de intentie direct daarna te komen tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Moniek de Weerd of Vincent van Grinsven, telefoonnummer 030 – 2631080.  Je sollicitatie kun je tot en met 20 juni a.s. per e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..