Nov 17, 2018 Last Updated 4:25 PM, Nov 15, 2018

(Vervuld) Lightspeed - Project Manager

Lightspeed is een prijswinnend, toonaangevend partner voor al uw digitale datacollectie en online marktonderzoek wereldwijd. Wij helpen onze klanten succesvol online marktonderzoek uit te voeren via verschillende (mobiele) devices. Dat doen we met behulp van onze talentvolle en betrokken medewerkers, innovatieve technologische systemen en een van ’s werelds grootste consumentenpanels. 

Lightspeed is onderdeel van Kantar. We hebben wereldwijd 25 kantoren verspreid over 14 landen, met meer dan 700 werknemers en zo’n 4.000 klanten. Kantar is op haar beurt onderdeel van WPP.

In Nederland heeft Lightspeed kantoren in Amsterdam en Den Bosch. Van hieruit bedienen we onze klanten in de Benelux.
Ter versterking van ons kantoor in Den Bosch zijn we per direct op zoek naar een fulltime

Project Manager

In deze veelzijdige functie manage je verschillende typen projecten van A tot Z, van sample only tot full service. Als Project Manager ben je het aanspreekpunt voor de verschillende stakeholders, waaronder marktonderzoekers, scripters en vertaalbureaus. Zo zorg jij ervoor dat de klant de gevraagde data geleverd krijgt, op tijd en binnen budget. Je schakelt voortdurend tussen verschillende projecten en houdt de diverse planningen goed in de gaten.

Bij Lightspeed werk je in een internationale setting. De voertaal op kantoor is Nederlands, maar er wordt ook geregeld Engels gesproken met collega’s en scripters in Bulgarije en India.

Wat jij meebrengt

De ideale kandidaat heeft enige ervaring met het managen van projecten en natuurlijk affiniteit met online marktonderzoek.

Jij bent een communicatief vaardige regelaar die er alles aan doet om een project tot een succes te maken. Servicegerichtheid en het nakomen van afspraken zijn voor jou vanzelfsprekend. Je hebt een pro-actieve houding en bent enthousiast.

Verder verwachten wij dat je:
• een HBO opleiding hebt afgerond;
• prioriteiten kunt stellen, met korte deadlines kunt omgaan en energie krijgt van het managen van meerdere klanten tegelijk;
• gemakkelijk de telefoon pakt;
• zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift.

Dit bieden wij

Op onze goed bereikbare locatie in Den Bosch werken zo’n 25 ambitieuze collega’s in een informele sfeer. Je voelt je hier thuis als je geinspireerd wordt door een snelle, uitdagende en internationale werkomgeving. Bij Lightspeed krijg je goede doorgroeimogelijkheden en veel ruimte voor eigen initiatief. Ook bieden we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?

Mail je motivatie en cv snel naar onze Talent Acquisition Specialist
Kalina Hoogendonk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen?

Mocht je eerst meer willen weten over de functie of over werken bij Lightspeed, neem dan ook contact op met Kalina via 020 – 522 59 91.