Nov 17, 2018 Last Updated 4:25 PM, Nov 15, 2018

(Vervuld) The Choice - Senior Research Manager (32-40 uur)

Ben je toe aan een nieuwe en uitdagende stap in je carrière? Bij een creatief marktonderzoekbureau in Amsterdam? Een functie waarin je je kennis kunt verbreden, verdiepen en overbrengen op anderen? Waarin je zelfstandig kunt opereren, maar ook deel uitmaakt van een jong en gedreven team? Dan hebben wij een mooie functie voor jou, als Senior Research Manager!

Waarom The Choice?

The Choice is een marktonderzoekbureau. Maar dan slimmer en persoonlijker. Al sinds 1995 bieden wij 'research based marketing'. Bij ons draait het om mensen. Dus om jou. Bij ons inspireer jij onze opdrachtgevers. Jij geeft context aan hun data. Door analyses, advies en en je deskundigheid.

Met onze opdrachtgevers denken wij actief mee. Wij leveren hoge kwaliteit en bedenken altijd een slimmere oplossing. Met trots en heel veel plezier werken wij dan ook voor aansprekende opdrachtgevers zoals Hunkemöller, Hans Anders, Voedingscentrum, Coca-Cola, Ziggo, Mediawijzer, Sanoma.

Wij hebben een uitgesproken groeiambitie. Dus om ons te helpen hier invulling aan te geven, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Senior Research Manager.

Wat ga je doen?

Daar kunnen we duidelijk over zijn: Onze opdrachtgevers inspireren. Ze helpen richting te geven aan hun groei. Niet vanuit de onderbuik, maar onderbouwd. Met data, analyses en jezelf. Je werkt nauw samen met onze opdrachtgevers. Stemt vragenlijsten af. Analyseert data. Vertaalt deze naar aantrekkelijke rapportages. Maar vooral naar inzicht; Inzicht en inspiratie voor onze opdrachtgevers.

Daarnaast geef je sturing aan de junior en medior onderzoekers. En als team zet je afwisselende onderzoeken binnen een grote variatie aan branches op. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en maakt de vertaalslag van de uitkomsten naar de klantvraag.

Ook zou het fijn zijn als je meehelpt bij de ontwikkeling van nieuwe technieken en (bestaande) klantrelaties.

Wat vragen wij van je?

Bovenal ben je een mensenmens. Je communiceert makkelijk. Mondeling en schriftelijk. Werkt graag in en met een team. Bent initiatiefrijk, outgoing en ondernemend. Je hebt minimaal 5 jaar onderzoekservaring, aan bureau- of klantzijde. Kwantitatieve onderzoeksmethoden en -technieken (o.a. SPSS) zijn ‘appeltje-eitje’ voor jou.

Je bent analytisch sterk. Hebt een passie voor marketing en communicatie. Je wilt je kennis delen, maar ook jezelf blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld via NIMA-cursussen.

Wat bieden wij je?

Een uitdagende functie. Een leuk team. Veel zelfstandigheid en ruimte om echt het verschil te maken voor onze opdrachtgevers. Zonder jou betekenen data niks. Een informele dynamische werkomgeving. Een prachtige locatie in Amsterdam en/of deels thuis. Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring.

Voor meer informatie neem gerust even contact op met Martin via 020-5210660. Meer informatie over ons vind je op www.thechoicemarktonderzoek.nl.

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV per e-mail voor 1 augustus naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Martin Siebelhoff met als onderwerp: Sollicitatie Senior Research Manager.