Sep 21, 2018 Last Updated 1:52 PM, Sep 20, 2018

(Vervuld) Blauw Research - Senior Merk Expert

Blauw Research zoekt versterking. Senior Merk Expert (m/v) gezocht. Branding, Sponsoring & Communication.

Wie ben jij en wat ga je doen?

Steeds meer marketeers lezen de boeken van Byron Sharp. Daarmee groeit het aantal bedrijven dat de wetmatigheden uit How Brands Grow toepast.

Gecombineerd met andere literatuur, als Thinking Fast and Slow van Kahneman, hebben we een aanpak ontwikkeld die bedrijven hiermee helpt. Zoals een actionable tracker die brand salience meet.
Daar zijn we al ruim 3 jaar succesvol mee, bij inmiddels meer dan 30 merken, ook internationaal. We spelen daarbij een strategische rol. Bovendien zien we veel kansen om ons instrumentarium verder uit te breiden.

Wil jij dit met ons nog groter maken? Een greep uit wat dat inhoudt:

  • Met open vizier onze klanten uitdagen en adviseren;
  • Continue kennisopbouw rondom merkgroei verzorgen;
  • Nieuwe onderzoek- en adviesproducten ontwikkelen;
  • Content verzorgen voor artikelen, evenementen en whitepapers;
  • Het geven van presentaties en houden van kick-offs;
  • Inspireren van het team bij Blauw dat hier toegewijd mee bezig is.

Wat levert het je op?

Een dynamische functie bij een toonaangevend onderzoeksbureau en een uitdagende omgeving in het hartje van Rotterdam -sinds het voorjaar van 2018 gevestigd op de Coolsingel boven het Stadhuisplein- waarbij je samenwerkt met professionele, enthousiaste en ambitieuze collega’s. Bij Blauw krijg je de ruimte om je kennis verder uit te diepen en de vrijheid om je eigen route naar succes te kiezen. Maar ook de vrijheid om je uren zelf in te delen, want Blauw werkt volgens het Nieuwe Werken.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar onze HR Adviseur Charissa Twigt. Je sollicitatie bestaat uit een motivatiebrief én CV en deze kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega; acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.