Wie wordt de Insights Scientist van het jaar?

Op 24 april aanstaande vindt het gratis symposium plaats over ‘Surviving the Retail Revolution’. De drie genomineerden voor de MOAward prijs ‘Insights Scientist van het jaar 2019’ geven een presentatie rondom het topic. Na elke presentatie stelt het expert-panel vragen en is er ruimte voor discussie.

De retail sector is volop in beweging. Denk bijvoorbeeld aan het verdwijnen van V&D uit het straatbeeld of de opkomst van online supermarkt Picnic. De jury voor de MOAward prijs 'Insights Scientist van het jaar 2019' heeft in lijn hiermee “Surviving the Retail Revolution” als Topic of the Year 2019 gekozen.

Voor de MOAward prijs 'Insights Scientist van het jaar 2019' worden drie auteurs door de vakjury gekozen die in het afgelopen jaar de vakbladen hebben gedomineerd met baanbrekende inzichten. Drie auteurs hebben in de ogen van de jury, door middel van zijn/haar wetenschappelijke verhandeling over Surviving the Retail Revolution, een wezenlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de retail sector:

  • Robert Rooderkerk - Rotterdam School of Management | Erasmus University Rotterdam;
    Omni-Channel Assortment Planning

  • Laurens Sloot - Rijksuniversiteit Groningen;
    Retail Disruptors: The Spectacular Rise and Impact of the Hard Discounters

  • Els Gijsbrechts - Tilburg University.
    Save of (over-)spend? The impact of hard-discounter shopping on consumers' grocery outlay

De drie genomineerden worden verzocht een presentatie te geven op een symposium rondom het topic Surviving the Retail Revolution op woensdag 24 april 2019 in het Aristo Meeting Center in Amsterdam. Na elke presentatie stelt het expert-panel vragen en is er ruimte voor discussie. De jury zal na het symposium, mede op basis van de presentatie, de uiteindelijke winnaar kiezen. 

Kom naar dit gratis symposium en schrijf je in via onderstaande link. 

 

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.