Jul 20, 2018 Last Updated 2:28 PM, Jul 20, 2018

Run2BeatBatten! is een initiatief van medewerkers van DVJ Insights die tijdens de Singelloop in Utrecht op 1 oktober samen met bureaurelaties willen hardlopen tegen de ziekte Batten.

Het geld komt ten goede voor de stichting Beat Batten!, dat strijd tegen deze zeldzame, ongeneeslijke stofwisselingsziekte. Die ziekte komt vrijwel uitsluitend voor bij kinderen. Sinds 2012 is het DVJ Insights partner van Beat Batten!

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het onderzoek naar deze slopende ziekte Batten, wil DVJ Insights niet alleen met alle medewerkers hardlopen, maar roept het bureau ook relaties op om zich gratis in te schrijven als sponsorloper voor de Singelloop. Het bureau betaalt de inschrijfkosten, regelt shirts en verzorgt de verdere coördinatie. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting Beat Batten!, waarmee zij onderzoek naar deze ziekte hopen te financieren.

Het DVJ team wil € 10.000,- voor Beat Batten ophalen. Dit bedrag wil DVJ minimaal verdubbelen met hun leveranciers. Klik hier op: https://dvj-insights.nl/run2beatbattenen daarna op het groene balkje “Support”.

Meer informatie over de actie kun je vinden op: https://www.pifworld.com/nl/events/3r9-F0cmKt8/run2beatbatten/about

Alle sponsoren vanaf €1.000 zullen vermeld worden op de site van DVJ overigens. En wellicht minder belangrijk. De donaties zijn zakelijk fiscaal aftrekbaar.

Bij DVJ Insights staat de J voor Joy, samen plezier hebben, passie delen met haar relaties en continu jezelf verbeteren. “Dat past prima bij een competitief en gezond hardloop event”, aldus Tim Knaapen, Research Expert en initiatiefnemer. “Maar daarnaast is het voor ons een mogelijkheid om iets te doen aan een relatief onbekende, zeldzame ziekte.” Het bureau is geraakt doordat de zoon van mede-directeur, Ronald Jansen deze ziekte heeft: “Mijn zoontje heeft deze fatale ziekte. En daarom span ik mij naast mijn voltijdbaan bij DVJ Insights ook in voor de stichting Beat Batten! Het idee van deze sponsorloop ontstond spontaan tijdens de Kerstborrel vorig jaar. Het is fantastisch dat collega’s Run2BeatBatten! organiseren. Ik hoop natuurlijk ook veel relaties te mogen begroeten in oktober!”.

 

Bron: Persbericht DVJ Insigths, september 2017