Sep 21, 2018 Last Updated 1:52 PM, Sep 20, 2018

Paul Houtepen benoemt als Commercial Director bij TSVC

Vanaf 1 oktober is Paul Houtepen de gelederen van TSVC komen versterken om commercieel leiding en sturing aan de ontwikkeling van TSVC te geven.

Paul was tot 31 augustus werkzaam als Commercieel directeur bij IRI Nederland. In de afgelopen 3 jaar heeft hij daar leiding gegeven aan de groei van klantenpakket en producten waarmee IRI in Nederland succesvol is. Daarvoor heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan op het gebied van productontwikkeling & communicatie bij Friesland Campina, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor kaas (Milner) en de ontwikkeling van Valess. Daarna heeft hij bij Boost voor een brede portfolio aan klanten gewerkt aan brand activation en shopper marketing. Samen met zijn ervaring bij IRI een compleet pakket aan commerciële ervaring.

TSVC heeft in de afgelopen periode haar marktonderzoeksmodel gericht op productontwikkeling (concept, design, verpakkingen, volumevoorspelling) sterk doorontwikkeld en toegepast. Daarmee is zij nu in staat fabrikanten en retailers van begin tot eind in het traject van conceptontwikkeling te servicen. Dankzij verdere uitrol van de software wordt het model nu ook internationaal toegepast.

 

 

Bron: Persbericht TSVC, 5 Oktober 2017