Dec 09, 2018 Last Updated 12:12 PM, Dec 6, 2018

Markteffect genomineerd voor FD Gazellen Awards

Voor het derde jaar op rij en voor de vierde keer in 10 jaar is Markteffect genomineerd voor de FD Gazellen Awards. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Als genomineerde FD Gazelle hoort Markteffect bij de 750 snelst groeiende bedrijven in Nederland horen, die drie jaar op rij een omzetgroei van tenminste 20% hebben laten zien. De investering van Markteffect in het nog verder verhogen van de kwaliteit van onderzoek, rapportage en advies heeft zijn vruchten afgeworpen. 

Edgar de Beule, directeur en mede-oprichter van Markteffect: ‘We zijn super trots op deze prestatie. De prognose voor dit jaar is dat we weer een omzetstijging van 20 tot 25% zullen doormaken. Dus we denken zeker dat het in 2018 mogelijk is om weer FD Gazelle te worden!”

De FD Gazellen Awards zijn een jaarlijks terugkerende prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ieder jaar selecteert het FD per provincie de bedrijven met de snelste omzetgroei, zij dingen mee naar de landelijke hoofdprijs. De prijsuitreiking voor de regio Zuid-Nederland vindt plaatst op donderdag 9 november.

Link naar website: https://www.markteffect.nl/meer/nieuws/fd-gazelle-2017


Bron: Markteffect, 8 november 2017