Dec 09, 2018 Last Updated 12:12 PM, Dec 6, 2018

De felbegeerde MOAWARDS. Wie wint ze dit jaar?

Een MOAward win je niet zomaar. Het is dé vakprijs voor inspirerende insights professionals en toonaangevende market research & analytics bureaus die het verschil maken in ons vakgebied. There’s no award like a MOAward. En jij kunt meebepalen wie er wint! Beveel nu jouw favoriete kandidaten aan!

De MOAwards 2018 worden uitgereikt in de volgende categorieën:

Marketing Research & Analytics Bureau van het jaar

De prijs voor het Marketing Research & Analytics Bureau van het jaar 2018 wordt uitgereikt aan een bureau dat zich in het voorafgaande jaar op positieve en opvallende wijze gemanifesteerd heeft en daarmee een waardevolle bijdrage heeft geleverd aan de research en analytics branche. Opdrachtgevers bepalen welke bureaus in aanmerking gaan komen voor de titel Marketing Research & Analytics Bureau van het jaar 2018. Beveel jouw favoriete bureau(s) aan via het formulier.

Insights Professional van het jaar, bureau- en bedrijfszijde

Wie is jouw rots in de branding en verdient het om Insights Professional van het jaar 2018 te worden? Er wordt een Insights Professional Bureauzijde én Bedrijfszijde gekozen. Stel jouw favoriete onderzoekers vóór 28 februari a.s. kandidaat via het formulier. Je kunt je collega’s aanbevelen, maar ook een klant of relatie in de schijnwerpers zetten. Wie weet winnen zij dankzij jou zo’n felbegeerde MOAward!

Young Talent van het jaar

Ken jij in het marktonderzoekvak een ‘jonge hond‘ met veel enthousiasme, lef én een vernieuwende visie? Een Young Talent die het naar jouw idee helemaal gaat maken? Beveel hem of haar dan vóór 28 februari aan voor de Young Talent Award.

Digital & Webanalist van het jaar

De digitale analisten zijn onmisbaar en daarom willen wij ook deze onderzoekers in het zonnetje zetten met de MOAward voor de Digital & Webanalist van het jaar. Ken jij een Digital & Web specialist die deze prijs verdient? Beveel hem of haar dan vóór 28 februari aan als kandidaat voor de MOAward Digital & Webanalist van het jaar.

Insights Scientist van het jaar

Omdat de wereld van de wetenschap volop in beweging is, heeft de MOA de wetenschapsprijs geactualiseerd en een nieuwe naam gegeven. Wetenschappers kunnen vanaf nu meedingen voor de prijs Insights Scientist van het jaar! De jury heeft voor 2018 een speciaal TOPIC vastgesteld: Digital Advertising.

Voor de prijs Insights Scientist van het jaar worden drie auteurs door de vakjury gekozen die in het afgelopen jaar de vakbladen hebben gedomineerd met baanbrekende inzichten. Welke auteurs hebben in de ogen van de jury, door middel van zijn/haar wetenschappelijke verhandeling over Digital Advertising, een wezenlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Digital Advertising? Welke drie artikelen worden geselecteerd voor de prijs Insights Scientist van het jaar 2018?

MOAwards op het MIE 2018

Ook tijdens het MIE op 31 januari en 1 februari a.s. kun je jouw favoriete bureau of insights professional aanbevelen. Kom naar stand 2 & 3 op het winter Paradeplein en beveel jouw favoriete kandidaten aan onder het genot van een winters hapje flammkuchen!

Bekendmaking genomineerden

Alle informatie die wij voor de MOAwards toegestuurd krijgen over de kandidaten zal vertrouwelijk behandeld worden. De jury zal op basis van deze informatie de genomineerden bepalen. De genomineerden voor de MOAwards 2018 worden op 10 april 2018 bekend gemaakt via de MOA en een speciale bijlage in vakblad Clou.

Prijzen

Naast de ontvangst van de bronzen MOAward en een oorkonde levert het winnen van deze prijs voor de winnaars natuurlijk veel erkenning en publiciteit op via diverse vakbladen zoals Clou, Adformatie, MarketingTribune en via de MOA-uitingen. 

Uitreiking MOAwards 2018

Na tien prachtige jaren, vol met mooie herinneringen, nemen wij afscheid van Beachclub Vooges. De uiteindelijke winnaars ontvangen hun MOAward tijdens de MOA At the park party op woensdag 6 juni 2018 in Amsterdam! Een geweldig feest met heerlijke hapjes, zomerse cocktails en onderzoekers die met hun voetjes van de vloer gaan. Save the date!

Meer informatie over de MOAwards?

Neem contact op met Geke van der Veen op: T 020 – 5 810 717
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.moawards.nl 

 

Blijf op de hoogte en volg de #moawards op

MOAwards 2015 Facebook MOAwards 2015 Twitter