Jan 22, 2019 Last Updated 8:48 AM, Jan 22, 2019

Award Insights Professional Bedrijfszijde van het jaar 2018 naar Daniëlle Koning

De award voor Insights Professional Bedrijfszijde van het jaar 2018 gaat naar Daniëlle Koning van UWV. De jury roemde haar slagvaardigheid, die er voor gezorgd heeft dat de klant bij UWV veel meer centraal staat.

In de drie jaar dat Koning voor UWV werkt, zegt ze de organisatie te zien verschuiven van procesgericht- naar klantgericht denken. “Als we nu een app ontwikkelen, vragen we eerst onze klanten wat ze willen in plaats van zomaar iets te bouwen.”

Met ruim vierhonderd aanmeldingen trok de elfde editie van de jaarlijkse uitreiking van de vakprijzen van de MOA meer aandacht dan ooit.

Lees hier het volledige juryrapport. 

De MOAwards, de belangrijkste prijzen voor de onderzoekbranche, zijn 6 juni uitgereikt in WesterUnie/WesterLiefde in Amsterdam. Prijzen vielen in de categorieën Marketing Research & Analytics Bureau, Insights Professional Bureauzijde, Insights Professional Bedrijfszijde, Digital en Webanalist, Insights Scientist en Young Talent.

Voor meer informatie over de MOAwards zie: www.moawards.nl of via de MOA:
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / T: 020 – 581 07 10