Jan 22, 2019 Last Updated 8:48 AM, Jan 22, 2019

DVJ Insights is Marketing Research & Analytics Bureau van het jaar

DVJ Insights is bij de uitreiking van de MOAwards 2018 in de WesterUnie in Amsterdam uitgeroepen tot Marketing Research & Analytics Bureau van het jaar.

De grote groei die DVJ Insights doormaakt, is volgens de jury van de MOAwards ‘niet leidend maar juist het gevolg van een tomeloze inzet’. Lucas Hulsebos, mede-eigenaar van het bureau, beaamt dat maar zegt ook dat hard groeien zijn ambitie was. “Ik heb een voorliefde voor grote, strategische projecten”, aldus Hulsebos. “Daar moet je een bepaalde omvang voor hebben. En je moet heel goed weten waar je morgen naartoe wil. Het is makkelijk om te doen wat je gisteren deed, maar als je als bureau vooruit wil moet je het morgen anders durven doen.”

Met ruim vierhonderd aanmeldingen trok de elfde editie van de jaarlijkse uitreiking van de vakprijzen van de MOA meer aandacht dan ooit.

Lees hier het volledige juryrapport.

De MOAwards, de belangrijkste prijzen voor de onderzoekbranche, zijn 6 juni uitgereikt in WesterUnie/WesterLiefde in Amsterdam. Prijzen vielen in de categorieën Marketing Research & Analytics Bureau, Insights Professional Bureauzijde, Insights Professional Bedrijfszijde, Digital en Webanalist, Insights Scientist en Young Talent.

 

Voor meer informatie over de MOAwards zie: www.moawards.nl of via de MOA:
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / T: 020 – 581 07 10