Jan 22, 2019 Last Updated 8:48 AM, Jan 22, 2019

SAMR versterkt Interim Solutions met Dwight Oehlers

Het team van SAMR Marktvinders is per 1 juni versterkt met senior recruiter Dwight Oehlers. Hij zal het label SAMR Interim Solutions nog steviger op de kaart zetten.

Kort na zijn studie technische bedrijfskunde is Dwight Oehlers (30) zijn carrière als recruiter gestart. De laatste jaren was hij werkzaam bij recruitementbureau Michael Page, waar hij onder andere de engineering unit heeft opgezet en uitgebreid.

Bij SAMR Marktvinders gaat Oehlers aan de slag als manager en senior recruiter bij het label SAMR Interim Solutions. In die hoedanigheid zal hij zorgen voor interim en vaste kandidaten op het gebied van data intelligence, research, marketing, communicatie en development.

Jorgen Botermans, CEO SAMR Marktvinders over de komst van Oehlers: “Met zijn ervaring en kennis kan Dwight SAMR Interim Solutions een stevige boost geven. Op die manier kunnen wij nog beter voorzien in de groeiende behoefte van onze opdrachtgevers aan de juiste mensen voor hun data intelligence, research-, marketing-, communicatie- en developementopdrachten".

Zelf zegt Oehlers: “Ik ben blij dat ik met mijn opgedane ervaring in recruitment SAMR Interim Solutions verder vorm mag geven. SAMR heeft een mooi en goed team staan, dat veel kennis en kunde in huis heeft. Door SAMR Interim Solutions uit te bouwen zijn we samen in staat, om onze opdrachtgevers te voorzien van een totaalpakket aan diensten.”

Bron: SAMR, 7 juni 2018