Feb 24, 2019 Last Updated 9:58 AM, Feb 20, 2019

Pensioenfonds Horeca en Catering (PhenC) kiest voor Beautiful Lives als partner om het organisatiebrede programma KlantLab op te zetten en te implementeren.

Sigrid Stoffer, manager business development PHenC: ''Wij willen deelnemers en werkgevers bewust maken van hun pensioensituatie en zo mentale rust te bieden. Werkgevers willen wij ontzorgen. Om de behoeften van onze klanten beter te begrijpen, willen wij onze eigen medewerkers trainen en ontwikkelen om continue de dialoog aan te gaan met onze klanten. Het KlantLab zal onze medewerkers van de marktbewerkingsteams helpen om onze klantbediening steeds verder te optimaliseren en zal tegelijkertijd worden gebruikt door Business Development om door co-creatie met de klant steeds meer toegevoegde waarde te bieden onder andere door toepassing van nieuwe technologieën.''

Beautiful Lives heeft samen met PH&C het KlantLab programma ontwikkeld, inclusief insight trainingen, een aantal pilot projecten en een insight toolbox (SharePoint, inclusief online en offline methodieken). Maurice Palmen, managing partner Beautiful Lives “Het leuke aan de samenwerking met PhenC is dat het een traject is waarbij we hun teams alle training, ervaring en tools bieden om zelf klanten te leren kennen. Daarmee verankeren we klantdenken in hun organisatie en leren we samen hoe dingen beter kunnen.”

Bron: Beautiful Lives, 21 juni 2018