Haystack opent kantoor in New York Manhattan

Deze nieuwe locatie versterkt Haystack’s wereldwijde dienstverlening en biedt een antwoord op de toegenomen vraag van internationale klanten naar lokale dienstverlening in Amerika.

De nieuwe vestiging in New York/Manhattan, wordt commercieel geleid door Baileigh Allen, een ervaren marktonderzoekster met een succesvolle carrière op het gebied van product- en merkonderzoek, consumentengedrag, sociale media onderzoek, inhoudsanalyse.

De uitbreiding naar de Noord-Amerikaanse regio draagt bij aan de executie van Haystack’s wereldwijde activiteiten, in meer dan 70 landen wereldwijd, aangestuurd vanuit kantoren in België, Nederland en nu ook de Verenigde Staten.

"We zijn erg blij dat we een ambitieus, zakelijk georiënteerd en flexibel persoon hebben gevonden om Haystack te laten groeien in Amerika. We zullen de Amerikaanse markt betreden met een voorstel dat werkt voor het nieuwe tijdperk van onderzoek, waarbij Haystack's gedragszintuiglijke oplossingen worden
gecombineerd met een flexibele toolkit” Ludovic Depoortere - Founder & President

"We denken dat dit een zeer spannend en toegankelijk aanbod zal creëren voor zowel nieuwe als bestaande klanten in de VS en daarbuiten." Dan Foreman - Chairman Advisory Board Haystack

 

Bron: Persbericht Haystack, 12 september 2018

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.