Dec 14, 2018 Last Updated 4:08 PM, Dec 11, 2018

Mopinion lanceert nieuwe website voor online survey templates

Mopinion heeft de lancering van een nieuwe website met survey templates aangekondigd. Op de nieuwe site kunnen marketeers diverse online survey templates bekijken en tevens direct gebruiken voor eigen doeleinden.

De survey templates zijn onderverdeeld in acht verschillende categorieën, waaronder User Experience, klantloyaliteit, en mobiele apps. De templates zorgen ervoor dat bedrijven laagdrempelig aan de slag kunnen gaan met surveys voor websites en mobiele apps.

Alle survey templates zijn direct gekoppeld aan het Mopinion platform, waarin de verzamelde data gevisualiseerd en geanalyseerd kan worden. Daarnaast is de survey website een plek waar marketeers meer informatie kunnen vinden over bepaalde typen online onderzoek, methodieken en veelgebruikte metrieken zoals NPS en Customer Effort Score (CES).

Kees Wolters, Co-Founder & Managing Partner bij Mopinion geeft commentaar:
“Het kan voor marketeers soms lastig zijn een goede strategie op te zetten om klantfeedback te verzamelen via digitale kanalen. Welke vragen stel je op welke momenten in de online klantreis? Met deze site proberen we daar antwoord op te geven. De site kan als naslagwerk of inspiratiebron dienen voor marketeers die op zoek zijn naar goede voorbeelden bij het maken van surveys voor digitale kanalen. Het is een unieke en volledige verzameling van survey templates voor bedrijven die een effectieve manier willen opzetten om kwalitatieve, online klantdata te verzamelen.”

Direct aan de slag

De website biedt meer dan dertig verschillende survey templates voor het gebruik op websites en apps. Naast het bekijken van de templates en het vinden van achtergrondinformatie, kunnen marketeers ook direct met de surveys aan de slag. De templates zijn makkelijk te gebruiken en aan te passen naar eigen wens. Zeker voor marketeers die nog minder bekend zijn met het uitvragen van online bezoekers en klanten, bieden de templates een manier om snel aan de slag te gaan. Daarnaast zijn de survey templates ook beschikbaar voor bestaande klanten van Mopinion.

Kijk op https://marketplace.mopinion.com voor meer informatie en om de survey templates te gebruiken.

Bron: Mopinion, auteur Kees Wolters, 1 oktober 2018