Print deze pagina

Respondenten.nl bestaat 15 jaar en valt in de prijzen

Dit jaar bestaat Respondenten.nl 15 jaar èn behoort het bedrijf weer tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Voor de tweede keer zijn ze daarmee winnaar van de FD Gazellen award 2018. 

"Al 15 jaar lang sturen wij respondenten naar onderzoeken door heel Nederland. Ons panel is in al die jaren ontzettend gegroeid en bestaat nu uit meer dan 70.000 respondenten. Nu 15 jaar verder is het bedrijf gegroeid tot een onderneming met een vast team van 16 medewerkers en 40 parttimers en het blijft groeien! Wij organiseren dit jaar allemaal leuke acties ter ere van ons jubileum, hou onze site goed in de gaten voor nieuws hierover!", aldus Respondenten.nl.

FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards wordt dit jaar voor de 15e keer uitgereikt door het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Om in aanmerking te komen moet je aan een aantal criteria voldoen. Zo dien je onder andere een minimale omzetgroei te hebben van 20% over een periode van drie jaar. Deze omzetgroei mag niet onderbroken zijn. In het eerste jaar moet je omzet minimaal € 250.000 bedragen. Je moet ten minste op 1 januari 2015 economisch actief zijn en je dient een financieel gezond bedrijf te zijn. Op 6 november vindt de feestelijke uitreiking plaats van de FD Gazellen Award voor de regio West-Nederland.

Persoonlijke groei

“Dat we nu voor de tweede keer te horen krijgen dat we behoren tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland vinden we hartstikke leuk’. Groei is voor ons geen doel op zich maar we vinden het mooi dat wij zelf, ons bedrijf en de mensen die bij ons werken zich continue blijven ontwikkelen en dat is zeker het geval bij een bedrijf dat zo hard groeit. Het is een groot compliment voor ons hele team. Dit jaar zijn ook nog eens de criteria die het FD hanteert om in aanmerking te komen aangescherpt. Om genomineerd te worden weegt het FD de cijfers van vele bedrijven af en worden alleen de snelst groeiende bedrijven genomineerd. Daarom zijn we dit jaar extra trots op deze prestatie. We werken hard en geloven erg in innovatie en vernieuwing en willen voorop blijven lopen als het gaat om technologie en manieren waarop wij ons panel kunnen uitbreiden en respondenten kunnen bereiken. Dit wordt erg gewaardeerd door onze klanten en aan hen hebben wij deze groei te danken. De award maakt ons trots, op zowel ons bedrijf, ons team en op iedereen met wie wij samenwerken,” aldus Respondenten.nl.

Bron: Persbericht Respondenten.nl, 17 oktober 2018