Print deze pagina

Inview Amersfoort na renovatie heropend

Inview Amersfoort is in oktober heropend. Zo heeft Inview geïnvesteerd in een audiovisueel systeem wat zowel het live volgen van de interviews als het verwerken van de uitkomsten naar een next level brengt.

Via een haarscherp HD beeld of via de vergrote, plafondhoge one-way mirror en beide opties bieden de mogelijkheid om de essentiële expressie op de gezichten van de respondenten te kunnen zien. De opnames eindeloos terugspoelen om dat ene fragment, die ene quote te vinden is verleden tijd: In de meekijkruimte heeft men een tablet ter beschikking met onder andere de mogelijkheid om een ‘mark’ aan te brengen op het moment dat men iets hoort wat van belang is. Daarnaast is het mogelijk de presentatie, de commercial etc. die in de interviewruimte getoond wordt Picture in Picture (PIP) meekijken en de PIP weergave wordt ook als zodanig opgenomen. Uiteraard behoort ook livestreaming tot de mogelijkheden.

"Waar voorheen de respondenten in een wachtkamer setting moesten wachten totdat ze ‘aan de beurt’ waren, worden zij nu ontvangen in een informele, stijlvolle bar/lounge. Deze setting en de sfeer die is aangebracht zorgt ervoor dat de respondent zich meteen op het gemak voelt en zich niet in een ongemakkelijke wachtkamer waant. Als marktonderzoeker zult u mensen aan tafel krijgen die reeds op hun gemak zijn wat bijdraagt aan eerlijke resultaten. De stijlvolle, luxe maar toch huiselijke sfeer is in alle ruimtes doorgevoerd. Een marktonderzoek kan soms best wat spanning met zich meebrengen daarom is het belangrijk dat ook de marktonderzoeker en haar aanwezige opdrachtgevers zich in een warme, rustgevende omgeving bevinden," aldus Inview.

Inview heeft de functies van de ruimtes aangepast waardoor er niet meer dan twee kwalitatieve onderzoeken tegelijk kunnen plaatsvinden. Er is een nieuwe ruimte gecreëerd waardoor er nu twee grote ruimtes zijn die flexibel zijn in te delen en geschikt voor vele doeleinden.
"Inview durft zich na deze grote vernieuwing dan ook ‘hét huis voor marktonderzoek’ te noemen", aldus Inview. 

Bron: Persbericht Inview, 5 november 2018