Print deze pagina

Welke Category Entry Points zijn relevant voor jouw merk?

Category Entry Points (CEPs) zijn de situaties waarin men idealiter aan je merk zou moeten kunnen denken. Ze gaan niet over eindwaarden – of Simon Sinek’s WHY – maar juist over het tastbare wat, met wie, wanneer en waar(heen). Denk bijvoorbeeld aan: ‘na het sporten’, ‘voor onderweg’, ‘met de kids’.

Hoe meer Category Entry Points door consumenten aan jouw merk worden gekoppeld, hoe vaker aan jouw merk wordt gedacht. Kijken naar de Category Entry Points is dé manier om te zorgen voor hernieuwde groei, de weg om je merk een impuls te geven.

Bij welke situaties denken consumenten aan een bepaald product? En hoe sterk is de positie van jouw merk ten opzichte van concurrenten? Het claimen van deze momenten wordt steeds relevanter en Blauw doet hier al langere tijd onderzoek naar. Tijdens het MIE presenteren wij ons grootste CEP onderzoek tot nu toe, waarbij verschillende branches, CEPs en merken zijn onderzocht. Benieuwd naar de resultaten en wat dit betekent voor de praktijk? Bezoek onze stand (12) op het MIE of lees meer op www.blauw.com