• Start

Research Now SSI verder onder de naam Dynata

Na de fusie en de integratie van Research Now SSI werd onlangs aangekondigd dat het bedrijf verder zal gaan onder de nieuwe naam en het nieuwe merk “Dynata.”

Research Now en SSI kondigden in oktober 2017 de fusie aan "creating the industry's largest provider of online panel data and technology-based research solutions based on opted-in data", aldus het bedrijf. Twee maanden later werd Gary Laben aangesteld als CEO van de organisatie.

Dynata licht toe: "Het nieuwe merk weerspiegelt de strategie van het bedrijf om precieze gegevens te verstrekken, gebaseerd op concrete personen in de marketingwereld, van onderzoek tot add-tracking om nieuwe normen vast te stellen voor marketingprestaties en om de kennis over verschillende takken van de marketing te versterken. Dynata begrijpt dat marketeers dieper in big data duiken en dat zij op zoek zijn naar betrouwbare en diepgaande informatie. Dit om baanbrekende inzichten te kunnen verwerven, nog meer betrokken te kunnen zijn bij hun (potentiële) klanten en een aanzienlijk concurrentievoordeel kunnen realiseren. Met een bereik van meer dan 60 miljoen mensen wereldwijd, is Dynata strategisch gepositioneerd om data te verstrekken die zowel breed als diepgaand zijn. Als single-source leverancier beheert en onderhoudt het bedrijf actief zijn relaties met deelnemers van het panel en hun informatie, wat leidt tot constante hoge kwaliteit".

Gary S. Laben, CEO van Dynata, zegt, “Onze nieuwe naam en merkidentiteit wijzen op onze voortdurende inzet om marketing op basis van data nieuw leven in te blazen en om een grote speler te zijn als leverancier van first-party data afkomstig van concrete personen om de B2C- en B2B-dialoog te ondersteunen. Ons nieuwe merk staat voor onze groeistrategie en visie. Nu we een organisatieverandering doorgevoerd hebben via onze fusie, is de tijd gekomen om marketing te transformeren naar een nieuw tijdperk waarbij betrouwbare data onze klanten helpen betere zakelijke resultaten te boeken.”

 

Over Dynata

Dynata bedient bijna 6.000 marktonderzoekbureaus, media- en reclamebureaus, advies- en beleggingsondernemingen, klanten in de gezondheidszorg en bedrijven in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de regio Azië-Stille Oceaan. 

Bron: Dynata.com, 15 januari 2019

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.