Mar 21, 2019 Last Updated 4:31 PM, Mar 21, 2019

Op 28 maart organiseert de MOA de MOAcademy "Next generation customer experience" met Christophe Vergult en Renee van Dalen als workshopleiders. Deze workshop is bestemd voor onderzoekers, customer experience / customer journey experts, marketeers en CRM experts.

INLEIDING

Vanuit het doel om klantentrouw te vergroten, conversie in de customer journey te verhogen en ook in NPS te groeien om nieuwe klanten aan te trekken kijken we naar de klanttevredenheid. Het meten van klanttevredenheid op touchpoint satisfactie heeft lang gewerkt, echter is vaak te weinig richtinggevend voor organisaties om het verschil te maken vandaag de dag. Door beter te begrijpen wat nu precies tot klanttevredenheid leidt en welke aspecten voor uw organisatie/merk het meest belangrijk zijn kunt u een betere aansluiting vinden op de behoeften van uw klant. Hierdoor kan u beter sturen op een hogere klanttevredenheid met het oog op het halen van businessdoelstellingen nu en in de toekomst.

INHOUD

In deze korte en krachtige workshop kijken we naar 3 niveau’s:

  1. CX Strategy
    We gaan voorbij het touchpoint denken door vanuit consument perspectief te kijken naar behoeftes en consumer jobs-to-be-done. Hierin ligt de sleutel voor het maken van een strategie die richting geeft aan het future proof maken van de totale klantbeleving. 
  2. CX Development 
    Verbeteren van klantervaringen vandaag is niet voldoende om ook morgen nog te winnen. In dit gedeelte kijken we naar hoe teams te centreren rond de belangrijkste moments of truth en consumer jobs in de customer journey om tot een meer krachtige klantbeleving te komen die ook impact maakt in de toekomst. 
  3. CX Tracking
    Surveys helpen om te zien waar het goed gaat en waar het beter kan in klantbeleving op de belangrijke touchpoints. Echter geeft dit weinig input om te verbeteren op de momenten van de waarheid in de customer journey. Door op eedn agile manier kwalitatieve feedback loops te installeren kunt u snel en effectief bijsturen om zodoende de klanttevredenheid impactvol te beïnvloeden.

We zullen onze visie delen in een theoretisch kader en dit vooral concreet maken met praktijkvoorbeelden om te inspireren. Om het nog meer impactvol te maken gaan we in discussie en cases in op thema’s die actueel zijn in onder de deelnemers. Doel is dat iedereen de volgende dag weet waaraan te gaan werken om eigen doelstellingen te realiseren.

DOEL

Begrijpen hoe succesvolle klantervaringen te ontwikkelen, deze effectief te evalueren en hoe bij te sturen om meer business impact te genereren.

DOELGROEP

Bestemd voor onderzoekers, customer experience / customer journey experts, marketeers en CRM experts.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Workshopleider ChristopheVergultChristophe Vergult en ReneevanDalenRenee van Dalen
Niveau Deze workshop is voor deelnemers die met het onderwerp:  ‘Enige ervaring hebben (B niveau)’ en ‘Veel ervaring hebben (C niveau)’
Hoe is de MOAcademy opgebouwd? 40% theorie en 60% praktijk
Max. aantal deelnemers 15

KOSTEN

MOA-leden* € 380,-- excl. BTW
Logeion, VBO- en VSO-leden € 380,-- excl. BTW
Niet-leden € 580,-- excl. BTW
Lesmateriaal, lunch, koffie en thee zijn inbegrepen  

* Onder MOA-leden verstaan we een persoonlijk lidmaatschap, dus niet alleen een bedrijfslidmaatschap.

INSCHRIJVEN

DEELNEMERSLIJST

Annuleringsvoorwaarden

Indien je verhinderd bent is het uiteraard wel mogelijk een collega als vervanger op te geven. De korting voor persoonlijke MOA-leden blijft alleen geldig indien de vervanger ook persoonlijk MOA-lid is. Indien je een persoonlijk lidmaatschap overneemt van een collega, ontvang je alleen de korting voor persoonlijke MOA-leden als de overname voor aanvang van de workshop heeft plaatsgevonden. Het is dus niet mogelijk om met terugwerkende kracht korting te ontvangen.