Haystack Nederland breidt team uit

Om de groeiambitie in Nederland kracht bij te zetten, breidt Haystack Nederland uit met twee nieuwe teamleden: Evalien Slob en Nathalie Latour komen het team versterken.

Op 1 mei is Evalien Slob gestart als Senior Research Executive. In deze rol zal zij de (Senior) Research Experts ondersteunen in het opzetten, uitvoeren en rapporteren van product- en verpakkings-onderzoeken.
Evalien studeerde Sensory Science aan de Wageningen University. Na haar stage bij International Flavors & Fragrances (eindcijfer 9.0), startte zij als Junior Account Manager bij TasteStrik, een toonaangevende ontwikkelaar, producent en distributeur van aroma’s en ingediënten voor de voedingsindustrie. Met haar overstap naar Haystack zet zij de volgende stap in haar carrière.

Evalien Slob: Ik heb er heel veel zin in om mijn energie en passie in deze rol te steken om mij verder te ontwikkelen en veel te leren binnen deze functie en binnen Haystack.

Eerder dit jaar is Nathalie Latour toegevoegd aan het team als Senior Field Expert. Nathalie is al meer dan 10 jaar onderdeel van Haystack België en werkte al veel samen met het team in Amsterdam. Door haar op te nemen in het team kunnen we nog beter profiteren van haar expertise op het gebied van project management.

Kjell Massen, Country Manager The Netherlands: Om onze ambities in Nederland waar te maken, zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. We zijn dan ook heel blij dat we een slim, gedreven en gepassioneerd talent als Evalien in het team mogen verwelkomen. Het toevoegen van Nathalie, als volwaardig lid van het team, zorgt voor de expertise en flexibiliteit die we nodig hebben om bestaande en nieuwe klanten in Nederland nog beter te servicen.

Bron: Persbericht Haystack, 14 mei 2019

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.