Valerie Vieira treedt toe tot managementteam MWM2

MWM2 heeft Valerie Vieira (36 jaar) per 1 augustus benoemd tot nieuw MT lid. Valerie Vieira wordt verantwoordelijk voor de kwantitatieve onderzoeksafdelingen van MWM2 en sales.

Razendsnelle carrière bij MWM2

Na haar studie communicatiewetenschappen en negen jaar werkervaring als marktonderzoeker bij o.a. TNS NIPO, ging Valerie Vieira in 2015 als associate teamleider bij MWM2 aan de slag. In 2017 werd zij gepromoveerd tot teamleider van het Consumer brancheteam. In de afgelopen twee jaar heeft Valerie Vieira het team tot een stabiel en succesvol brancheteam gemaakt. Onder haar leiding is het aantal opdrachtgevers sterk gegroeid en de samenwerking met een aantal grote accounts verstevigd.

Reactie Valerie Vieira

Valerie Vieira is erg blij met haar nieuwe functie binnen het MT van MWM2: “Ik vind het krachtig dat MWM2 haar medewerkers kansen biedt om zowel horizontaal als verticaal door te groeien. Op die manier maakt het bedrijf goed gebruik van hun kennis en kunde en biedt het medewerkers toekomstperspectief. Ik verheug mij op mijn nieuwe rol waarin ik mij naast het aantrekken van new business ook ga toeleggen op het behalen van meer synergie binnen de brancheteams. Ik waardeer het vertrouwen dat de organisatie in mij stelt en kijk ernaar uit om in mijn nieuwe rol aan de slag te gaan!”

Reactie directeur Govert van den Bos

In een korte reactie, geeft ook directeur Govert van den Bos aan trots te zijn op Valerie Vieira: "Valerie heeft in relatief korte tijd grote indruk gemaakt bij MWM2 en onze opdrachtgevers. Ze heeft als teamleider het Consumer brancheteam op de kaart gezet. Haar werk en dat van haar collega’s krijgt steevast een hoge waardering van onze opdrachtgevers. Haar promotie is dan ook welverdiend”. Govert van den Bos voegt daaraan toe trots te zijn dat het bedrijf wederom een MT-lid uit eigen kweek heeft gevonden".


Bron: Persbericht MWM2, 23 juli 2019

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.