Delta Marktonderzoek - Senior projectleider marktonderzoek

De vacature

Info:

  • Plaats: -
  • Uren:  -
  • Contact / Vragen: 

    Heb je vragen, mail (info@deltamarktonderzoek.nl) of bel ons op 070 - 888 5222

Delta Marktonderzoek breidt uit! Word jij onze nieuwe collega? Binnen ons team is ruimte voor een senior met zo’n vijf jaar ervaring in marktonderzoek. Het primaire doel van deze senior functie is het succesvol voorstellen, opzetten, uitvoeren en opleveren van marktonderzoek projecten aan bestaande en nieuwe klanten.

Werken bij Delta Marktonderzoek betekent dat je brede ervaring opdoet met tal van facetten van marktonderzoek, variërend van internationale online onderzoeken tot diepte-interviews op locatie. Daarnaast zul je ook bijdragen aan de marketing en communicatie van Delta Marktonderzoek, o.a. op LinkedIn en tijdens bijeenkomsten en evenementen.

Connecting the dots. Dat is Delta Marktonderzoek in een notendop. De onderzoeken die we uitvoeren, plaatsen we in de juiste context. Bij ieder project houden we tevens rekening met effecten van gedragspsychologie, de zakelijke context en actuele maatschappelijke ontwikkelingen. De onderzoeksresultaten brengen we terug naar de essentie en compacte management rapporten, zodat onze klanten snel en efficiënt gefundeerde beslissingen kunnen nemen.
Dat onze manier van werken zeer gewaardeerd wordt, blijkt wel uit het feit dat Delta Marktonderzoek dit voorjaar een van de drie genomineerden was voor de MOAward Marketing Research & Analytics Bureau van het Jaar.

Ben je geïnteresseerd en heb je:

  • zo’n vijf jaar werkervaring in marktonderzoek, bij een onderzoeksbureau of opdrachtgever;
  • een relevante universitaire opleiding op het gebied van bedrijfseconomie, marketing, communicatiewetenschappen of (economische) psychologie;
  • ruime ervaring met PowerPoint, Excel en SPSS; en
  • een ondernemende, initiatiefrijke en flexibele instelling.

Dan zijn wij zeer benieuwd naar jouw motivatie en CV.

Je kunt deze sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je vragen, mail of bel ons op 070 - 888 5222.

Andere vacatures

De Heus Animal Nutrition BV - Global Business Development - Market Intelligence Specialist
Delta Marktonderzoek - Senior projectleider marktonderzoek
Bureau Fris - Facility manager/ projectleider
Blauw - Manager Communicatieonderzoek

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.