Inzendtermijn voor de MOAward “Insights Scientist van het jaar 2020” is verlengd tot 8 december!

Wetenschappers kunnen vanaf nu weer meedingen voor de prijs Insights Scientist van het jaar 2020! Ben of ken jij iemand die een expert is op het thema 'Brilliant New Products: Consumer Match or Mismatch?' en een mooie wetenschappelijke bijdrage heeft geleverd? Draag jezelf, je collega, kennis, vriend of familie lid dan nú voor!

Organisaties moeten innoveren om winstgevend te blijven en lanceren dan ook veel nieuwe producten en diensten. Er zijn echter nog steeds veel nieuwe producten/diensten die floppen, omdat de retailer ze niet in het assortiment opneemt en/of omdat de consument het nieuwe product/de nieuwe dienst niet meteen omarmt. Inzichten in de redenen waarom nieuwe producten/diensten succesvol worden dan wel floppen zijn dan ook uitermate belangrijk. Daarom heeft de jury “Brilliant New Products: Consumer Match or Mismatch?” als Topic of the Year 2020 gekozen.

Ben of ken jij iemand die een expert is op dit thema en een mooie wetenschappelijke bijdrage heeft geleverd? Draag jezelf, je collega, kennis, vriend of familie lid dan nú voor!
Klik hier voor meer informatie

Bekijk Topic of the Year 2019 hier.

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.