PvKO verwelkomt Daan Noordeloos als nieuwe voorzitter

De Algemene Ledenvergadering van Platform voor Klantgericht Ondernemen heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd. Daan Noordeloos zal per 1 januari 2020 de voorzittersrol vervullen en Jan-Hein Pierik verrijkt het bestuur als beoogd penningmeester.

Daan Noordeloos neemt het stokje over van Steyn Elshout die in 2019 ad interim de PvKO voorzittersfunctie heeft bekleed. Noordeloos is na tien jaar Transavia sinds mei van dit jaar zelfstandig ondernemer en adviseur rondom transformatievraagstukken die hij benadert vanuit het CX en EX perspectief.

Voor PvKO ziet hij veel ontwikkelkansen als relevant kennisplatform. Zijn ambitie is om waarde toe te voegen aan de PvKO ontmoetingen door de spanningsvelden rond klantgericht ondernemen zichtbaar en tastbaar te maken en daardoor de deelnemers inspiratie en een concreet startpunt mee te geven.

Jan-Hein Pierik, sinds kort Senior Business Analist bij Cygnific, verheugt zich op zijn rol in het PvKO bestuur. “Mijn doel is het platform relevant en waardevol te laten zijn voor young professionals met nieuwe formats voor ontmoetingen en kennisuitwisselingen.” aldus Pierik.

Directeur Karoline Wiegerink is blij met de versterking van het bestuur. “Veel dank aan Steyn Elshout voor de enthousiasmerende wijze waarop hij in het afgelopen jaar interim voorzitter van PvKO was.” Verder zal Bas Nieboer per 1 januari zijn bestuursrol inruilen voor een wat meer actieve rol in de kerngroep Ontwikkelen, die zich inzet voor PvKO in Educatie. “Fijn dat hierdoor weer extra energie in ‘PvKO in educatie’ komt en dank voor de bestuurlijke inbreng vanaf zomer 2018,” aldus Wiegerink.

Bron: Persbericht PvKO, 10 december 2019

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.