Goudappel Coffeng - Senior onderzoeker

De vacature

Info:

 • Plaats: Den Haag, Deventer
 • Uren: 
 • Contact / Vragen: 

  hrm@goudappel.nl

Jouw functie

Binnen ons team ben jij één van de bepalende adviseurs. Je bent als expert een gezicht in de markt, beschikt over een relevant netwerk en verzorgt de acquisitie van nieuwe opdrachten. Je geeft richting aan ons onderzoeksteam en coacht de junior adviseurs.

Als ervaren projectleider neem je de verantwoordelijkheid voor zowel de inhoud als het proces van adviesprojecten en stuurt daarbij een aantal adviseurs aan. Je werkt samen met de andere teams van Goudappel Coffeng om interdisciplinaire adviesrapportages in de volle breedte van ons vakgebied te maken.

De vacature is vacant voor onze locaties Den Haag en Deventer. 

Jouw profiel

 • Je hebt affiniteit met acquisitie en beschikt over een uitgebreid netwerk bij opdrachtgevers voor beleidsonderzoek in de mobiliteit;
 • Je bent zeer deskundig op een van de volgende terreinen: big data, belevingsonderzoek of monitoring en evaluatie;
 • Je bent in staat om de leiding te nemen in projecten en samen met andere collega’s en partners van Goudappel Coffeng een project onder tijdsdruk af te ronden;
 • Je bent een teamspeler en kunt uitstekend samenwerken.

Wie zijn wij?

Het specialistenteam Onderzoek & Gedrag voert een breed en divers scala van studies uit: van monitoring & evaluatie tot belevings- en gedragsonderzoek, van grootschalige data-analyse tot klanttevredenheidsonderzoek. Door onze banden met universiteiten beschikken wij over de laatste wetenschappelijke inzichten die we toepassen in onze onderzoeken. Wij zijn ISO-gecertificeerd voor Marktonderzoek (ISO20252): wij staan garant voor betrouwbaar en verantwoord onderzoek.

En wat ons uniek maakt: wij zijn onderdeel van Goudappel Coffeng, al 55 jaar het toonaangevende adviesbureau in Nederland op het gebied van mobiliteit. Met onze mobiliteitskennis werken wij actief aan een duurzame, vitale en aantrekkelijke leefomgeving. Onze onderzoekers beschikken dus altijd over state-of-the-art kennis van de mobiliteit en werken in de volle breedte van het vakgebied.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een fijn team met de drive om altijd een beter onderzoek uit te voeren;
 • Alle ruimte en mogelijkheden om door te groeien, nieuwe markten aan te boren en nieuwe onderwerpen op de kaart te zetten;
 • Vakinhoudelijke en competentiegerichte opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen
 • Mogelijkheid tot mede-eigenaarschap van ons bedrijf;
 • Ten minste 32 verlofdagen;
 • Actieve personeelsvereniging (van skiën tot pubquiz en van strand bbq tot voetbaltoernooi).

Geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatie graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met senior onderzoeker: Marie-José Olde Kalter (tel: 06-21849147) of met teammanager Martijn Ebben (06-20595980).

Andere vacatures

Eneco - Junior Marketing Analist
Goudappel Coffeng - Senior onderzoeker
InSites Consulting - Senior Research Consultant / Research Manager
Eneco - Senior Marketing Analist
De Heus Animal Nutrition BV - Global Business Development - Market Intelligence Specialist

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.