ClouToday

Clou, het magazine voor marketing research & digital analytics heeft er een digitale nieuwsbrief bij: ClouToday. De nieuwsbrief verschijnt wekelijks.


ClouToday brengt het laatste nieuws over de bureauwereld, nieuwe projecten, nieuwe tools, personalia en vacatures. Ook is er aandacht voor de highlights uit research en de ontwikkelingen in het buitenland. En uiteraard is er veel aandacht voor de digitale wereld.

De ClouToday wordt verstuurd aan alle leden van de MOA, Clou-abonnees en andere geĂ¯nteresseerden.

De redactie van ClouToday ontvangt graag zoveel mogelijk informatie. Ben je begonnen aan een nieuw project, introduceer je een nieuwe tool, ben je net klaar met een onderzoeksrapport, heb je nieuwsberichten, is er iets te melden over personeelswisselingen of vacatures… mail jouw informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en draag bij aan een actuele nieuwsbrief voor opdrachtgevers en bureaus.

Naast de nieuwsbrief verschijnen alle artikelen van ClouToday op de website ClouToday.nl. Meld je aan voor de nieuwsbrief op deze website.

Jan Roekens, hoofdredacteur ClouToday

 

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.