Enthousiast MOA Circle teamlid gezocht

De MOA Circle is een netwerkplatform voor medior en senior onderzoeksprofessionals aan opdrachtgeverszijde bedoeld om elkaar te inspireren door ervaringen te delen. De MOA Circle bijeenkomsten zijn volledig voor en door opdrachtgeversleden georganiseerd.

Wij zijn dan ook heel trots en blij dat er op dit moment een gedreven en zeer gemotiveerd MOA Circle team actief is om deze populaire bijeenkomsten te organiseren. Dit team bestaat nu uit:

  • Jenneke Smit-Banting - Schiphol Group B.V.
  • Laurine van de Wiel - Van Gogh Museum
  • Sandra Deckers - Wolter Kluwers

Tot voor kort waren de MOA Circles verdeeld in regio’s, maar het streven is om een MOA Circle Nederland team te vormen met bijeenkomsten verspreid over het land.
Om dit goed te kunnen (blijven) doen zou het heel fijn zijn als het team uitgebreid kan worden met nog 1 of twee enthousiaste en vakbekwame researchers, analysten, datascientists of andere vakprofessionals.
De kans om mee te denken en bij te dragen aan interessante kennissessies, met collega’s te sparren en tevens een hele leuke manier om meer collega’s te leren kennen.

Lijkt dit je leuk en interessant, stuur dan even een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.