Sep 20, 2018 Last Updated 1:52 PM, Sep 20, 2018

SMART-bestuurslid Marc Rozenveld (Accenture) was begin mei in Praag bij de Employer Branding Day. Tijdens deze conferentie bleek maar weer eens hoe hard bedrijven op zoek zijn naar jong talent, de doelgroep van SMART.

Het SMART-congres 2018 staat in het teken van gamifiction. Gerard Blomsma en Jeroen Spetter van Ruigrok NetPanel begeleiden tijdens het congres een Gamifiction Hackathon. Wat is hun visie op gamifiction en wat kunnen we op het congres verwachten?

SMART, de organisatie voor startende talenten op het gebied van marketing en research, zoekt nieuwe bestuursleden. We zijn op zoek naar jou! Misschien ben je al bekend met SMART, maar misschien ook nog niet.

Graag blikken we met je terug op een succesvolle SMART Up! Het record aantal aanmeldingen bleek een voorbode voor een geslaagd event. Sprekers Anke Bergmans en Christian de Jong van Blauw Research wisten de deelnemers vanaf minuut één te boeien met hun waargebeurde verhaal over hoe Edith, marktonderzoeker bij de Belastingdienst, aan tafel wist te komen bij Koning Willem-Alexander.